Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958076

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 376 Napisanych postów 2038 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 70796
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1112 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
Czyli po panaxie
1

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1240 Napisanych postów 2043 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54754
W porównaniu do większości filmów gdzie po piwnicach smród i brud był to tu ładna i schludna produkcja szła xD
2

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 514 Napisanych postów 1505 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 110653
O masz czekam co będzie piekny pimpować teraz :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 257 Napisanych postów 825 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10556
Piękny nie pimpuje tylko lubi to co działa i dobrze wycenione , po co monstera badam jak tak panaxa pimpuje ? Zapasy też już są jak i Ionsa , vertexa...

Zmieniony przez - Piękny/młody w dniu 2024-09-05 14:34:00
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6650 Napisanych postów 16747 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399315
LevelPl
W porównaniu do większości filmów gdzie po piwnicach smród i brud był to tu ładna i schludna produkcja szła xD

dokladnie, widac kobieca reke przy produkcji i nawet reklamowki eko uzywali, zeby pomagac przyrodzie...

milicja nie wie z czym walczy, producenci saa sa jak hydra, uj**iesz leb a 3 inne wyrosna
2

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1240 Napisanych postów 2043 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54754
SięNiePoddawaj
O masz czekam co będzie piekny pimpować teraz :D

Sam na panaxie jechałem półtorej roku i złego słowa powiedzieć nie mogę ;) więc szkoda ;) mam jeszcze zapas środków na trochę ale później będzie trzeba szukać innej "pewnej" marki ;)
1

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 514 Napisanych postów 1505 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 110653
Ja tam też miałem go przez chwile i nigdy nic negatywnego nie powiedziałem. Ale widzę że się uczy że można za groszę zbadać srodek bo z rok wstecz to mówił że nie bedzie marnować pieniedzy na badanie :D
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 257 Napisanych postów 825 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10556
O kim ty perdolysz ? Panaxa badałem jakieś 2 lata temu już...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4755 Napisanych postów 5700 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 52848
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły