MrRatCzy firma AndroChem jest wporzadku? Warto kupić enan od nich ?
W ciemno . Kilka butli mam w zapasie . Dobry enan
Ilość wyświetleń tematu: 3541646
siła jest bogiem,trening nałogiem,rzeźba zabawą,masa podstawą
Kompleksowe prowadzenie online.
Hardgainer1979Jakie opinie o Boldku z Genamedu? Warto, pakować się w to?
lodzianin1VanRasputinWitam mam pyatanie o Waszą opinie na temat Test E 250mg / Deca 200mg/ml 10ml vial EURO-PHARMACIES, produkt z serii 2 w 1. Moje pytanie czy faktycznie jest możliwość upchania takiego stężenia w 1 ml i czemu w takim razie nie występuje np: test prop 100mg/0.5 czy inaczej 200mg/1 ml? Przecież to przede wszystkim łatwiejsze strzały. Noszę się z zamiarem kupienia takiego mixu ale czy mam pewność że będzie tam takie stężenie jak jest napisane. Jakie są Wasze opnie?
Akurat tej firmy nie znam ale innych firm ripy bulki itp doskonale się sprawdzają.
Znam kilka osób co stosowało takie mixy i sobie je chwala
Ja ich nie stosuje bo mi proporcje nie pasują
Methanexlodzianin1VanRasputinWitam mam pyatanie o Waszą opinie na temat Test E 250mg / Deca 200mg/ml 10ml vial EURO-PHARMACIES, produkt z serii 2 w 1. Moje pytanie czy faktycznie jest możliwość upchania takiego stężenia w 1 ml i czemu w takim razie nie występuje np: test prop 100mg/0.5 czy inaczej 200mg/1 ml? Przecież to przede wszystkim łatwiejsze strzały. Noszę się z zamiarem kupienia takiego mixu ale czy mam pewność że będzie tam takie stężenie jak jest napisane. Jakie są Wasze opnie?
Akurat tej firmy nie znam ale innych firm ripy bulki itp doskonale się sprawdzają.
Znam kilka osób co stosowało takie mixy i sobie je chwala
Ja ich nie stosuje bo mi proporcje nie pasują
Nie polecam mixa od Malay Tiger ripped 250. Wersja z kodami które wchodziły na stronę. Zaniżone stężenia.
Nasz sklep
Mega promocja