grimksPanowie działająca oxa ?
Na szybko mam dostęp do Ions, Vertex, Panax
Ktoś stosował ostatnio i może się wypowiedzieć ?
Przeleciałem przez wszytskie te laby kwestia ceny i preferencji. Viale Panax, ampy Vertex i Ions
Ilość wyświetleń tematu: 3530254
grimksPanowie działająca oxa ?
Na szybko mam dostęp do Ions, Vertex, Panax
Ktoś stosował ostatnio i może się wypowiedzieć ?
http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html
LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok
lordknagaAktualnie dostęp tylko boom i gorilazz .Przedtem szła Soda ale kontak się urwał;)Z tego co ludzie tutaj pisza to warto...
Ale szukac czego innego![]()
Naprawde, zrodlo ma tylko smakolyki z jednego brandu?
luk321lordknagaAktualnie dostęp tylko boom i gorilazz .Przedtem szła Soda ale kontak się urwał;)Z tego co ludzie tutaj pisza to warto...
Psycho DadGorillaza własnie wziąłem na probe i nie przypasował. Działa działa ale po strzale lipa;)luk321lordknagaAktualnie dostęp tylko boom i gorilazz .Przedtem szła Soda ale kontak się urwał;)Z tego co ludzie tutaj pisza to warto...
Jakbym JUŻ miał coś wybierać z tych dwóch labów, bo nie miałbym nic innego i to byłby mus, to gorillaz... boom tu jeszcze nigdy nie zebrał dobrej opinii, omijałbym.
luk321Psycho DadGorillaza własnie wziąłem na probe i nie przypasował. Działa działa ale po strzale lipa;)luk321lordknagaAktualnie dostęp tylko boom i gorilazz .Przedtem szła Soda ale kontak się urwał;)Z tego co ludzie tutaj pisza to warto...
Jakbym JUŻ miał coś wybierać z tych dwóch labów, bo nie miałbym nic innego i to byłby mus, to gorillaz... boom tu jeszcze nigdy nie zebrał dobrej opinii, omijałbym.
Typek78Gorillaz Hermes i Boom to się kupuje z neta u źródła. Ktoś z tym lata jeszcze po mieście? Nie lepiej kupić u źródła niż u pośrednika co nie wiadomo co z tym robił? Boom Hermes i Gorillaz miałem podstawy i działały. Test po badaniach wywalony.
Nasz sklep
Mega promocja