prz1993Kto bogatemu zabroni, panaxa i imperial bdb.
Dokladnie .. dopłacić to by było warto jakby zawartością się różniło więc bez sensu w tym przypadku bo i panax i imperial mt2 bardzo dobrze działa
Ilość wyświetleń tematu: 4890914
prz1993Kto bogatemu zabroni, panaxa i imperial bdb.
Pomperiuszlodzianin1. Chyba musiały resztki dillowi zostać bo też nie słyszałem żeby dalej klepali ten labSoda jeszcze jest ?
prz1993. Najtaniej wychodzi panax 30 procent taniej od reszty ,endo i imperial podobnie skoro panax tak samo dobry to będzie i panax.. a kto bogatemu zabroni jak to mówią a bogatszy od niego jeden taki powiadał haha pozdroKto bogatemu zabroni, panaxa i imperial bdb.
barlugHej,
Panowie, porownuje sobie oferty labow dot Oxy, ceny Monster czy Ions bardzo sie roznia od Androchem. To tylko kwestia marki? Jakosciowo te laby tez beda pk jesli chodzi o oxe? Cena prawie 2x.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
lodzianin1barlugHej,
Panowie, porownuje sobie oferty labow dot Oxy, ceny Monster czy Ions bardzo sie roznia od Androchem. To tylko kwestia marki? Jakosciowo te laby tez beda pk jesli chodzi o oxe? Cena prawie 2x.
Coś tutaj nie tak albo masz do jednych mega.dojscie a do drugich mega lipne,albo jakas kiszka bo skoro 50% różnicy w cenie to coś nie tak
barluglodzianin1barlugHej,
Coś tutaj nie tak albo masz do jednych mega.dojscie a do drugich mega lipne,albo jakas kiszka bo skoro 50% różnicy w cenie to coś nie tak
Roznice w cenie mam 40-50 % - na korzysc ions/monster. Tez mnie to troche dziwi. Nie mam problemu z androchem tylko skoro mozna taniej to czemu nie;)
PomperiuszPanowie melanotan2 z panaxa lub imperiala jest coś wart bo kompletnie z tym nie jestem w temacie środek na pierwszy raz że tak powiem ?
Michass90
Nasz sklep
Mega promocja