Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
2803
Napisanych postów
24524
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
407338
AsBigAsYou
Witam Panowie, jestem przy koncu wycinki, pierwszy cykl test solo 500week, bomba leci juz 4 miesiac, chce pociagnac ok roku, mysle zeby wrzucic mastera, jakies laby polecacie?
jak masz dostęp to np nexium , ions , vertex czy genamed z tańszych też bdb
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
31900
Napisanych postów
64440
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
910019
Nie wiem ile prawdy w tej nagonce na Dna ale ja formę zrobiłem na ich trenie i masterze długim więc raczej inne środki też powinny kosić.chyba że jednorazowa wpadka jakaś ale to producent powinien wyjaśnić.
Szacuny
56
Napisanych postów
269
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
19430
Okolo 2 tygodnie temu rozmawialem z dwoma dobrymi znajomymi z klubu i oboje lecieli na sokach DNA wprawdzie tylko na testo dlugim i T400 i bardzo sobie chwala ze naprawde bardzo dobre soki i tanie. Takze albo komus sie trafila partia ferelna lub ktos specjalnie zaczyna mieszac bo towar z DNA schodzil jak cieple byleczki w piekarni ;)
Szacuny
867
Napisanych postów
13731
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
126520
Parę razy leciałem T400 z Andro i robił konkretną robotę. Przed wakacjami w Rzymie zapodałem pamiętam 1,5 ml żeby nie brać ze sobą i przez całe 2 tyg test był na dobrym poziomie.
Raz trafiłem na gorsze rozlanie, ale to był jednorazowy przypadek z T400 z Andro (nie wiem, może proch był nie taki, bo raczej firma by nie puściła lipnego testa świadomie)
Generalnie Andro bardzo sobie chwalę, a ich meta 15 mg jest bardzo git. Oczywiście inne bite przeze mnie soki np. prop, enan, mix testa, cypek, tren E również bdb
Zmieniony przez - skint73 w dniu 2019-09-10 20:47:58
Szacuny
984
Napisanych postów
2953
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
94275
pawel82
Ketchup123
Panowie a test 400 z androchemu jak tam jest tam deklarowane stężenie i jaki to mix ?
iso , cypio , decanoate
Z Androchemu wszystko śmiga aż miło...
Wiele lat opieram na tym labie cykle i jeszcze nigdy się nie zawiodłem...
Ja ostatnio na t400 andro 800 week ledwo nad widelkami test. Wiec nie wszystko tak smiga... Teraz mam gotowanca niby 600 tygodniowo za tydzien ide na badania ale tutaj czuc co siedzi w srodku.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
36762
Napisanych postów
91147
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
949797
kaczo
pawel82
Ketchup123
Panowie a test 400 z androchemu jak tam jest tam deklarowane stężenie i jaki to mix ?
iso , cypio , decanoate
Z Androchemu wszystko śmiga aż miło...
Wiele lat opieram na tym labie cykle i jeszcze nigdy się nie zawiodłem...
Ja ostatnio na t400 andro 800 week ledwo nad widelkami test. Wiec nie wszystko tak smiga... Teraz mam gotowanca niby 600 tygodniowo za tydzien ide na badania ale tutaj czuc co siedzi w srodku.
Jeżeli jesteś pewien na 100% że test nie klepie jak powinien napisz do nich...słyszałem że jak jest coś nie tak to bez problemu zwracają kasę...mieli chyba kiedyś jakąś wtopę z viagrą to zwracali bezproblemowo...
Androchem to porządna firma , potrafi się przyznać do błędu , dba o klienta dlatego wymieniają...
Jeszcze kwestia kiedy biłeś lotkę a robiłeś badanie...
Zmieniony przez - pawel82 w dniu 2019-09-10 21:00:05