RABATY DO 90% I GRATISY W KOSZYKU! NIE CZEKAJ, PROMO TRWA DO WYCZERPANIA ZAPASÓW!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5326111

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1615 Napisanych postów 3803 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 40115
Tylko że Andro ma Dekę 200 mg.. a ja chcę 300. Serio DNA tak daleko stawiasz? Lecę na DNA od roku w sumie (Cypio, master, enan - nie na raz) i wszystko było OK. Z nandro takie problemy? Myślałem że to podstawa.. bo do susty to wiadomo - nie zawsze u wszystkich pełny skład siedzi.

POWERED BY ...

...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7170 Napisanych postów 17325 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 403465
no to wtedy mozesz brac 1.5ml i masz 300... jak tak ci zalezy na cenie=jakosc to juz export bym celowal, dna bedzie najtansze z tych wszystkich, jak miales dobre zrodlo i wszystko robi to czemu w sumie nie brac dna? ja mam poprostu swoja opinie a susty to nie chce juz niczego, bo estro skacze mi jak pop******one no i jak piszesz z tym skladem, ciekawe ile tam jest ulane jak na etykiecie kazdego estru... nandro ja sie tez kiedys nacialem na bioniche, wiec jak mam brac master/deke(najczesniej bralem npp) to juz wolalem doplacic troche do czegos pewniejszego, chociaz z bioniche tez przerobilem wiekszosc srodkow, to juz do tego labu nie wroce.
2

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107237 Napisanych postów 379738 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1715681
Dose masz jeszcze z tanszych 300 mg a inne laby nie wiem ktore maja takie stezenie
Dna leca deki i patrzac na badania prl na pewno jest deka, lecz bad na zawartosc ile jest na ml nie widzialem chyba deki.

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2021-01-07 05:06:14
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21060 Napisanych postów 71732 Wiek 43 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 577311
mateo5
Lab ASTER ktoś miał ostatnio?

Aster i co dalej..? Jeśli ten co myśle to ok.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 483 Napisanych postów 628 Wiek 47 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 3469
F1.08
Jaką Dekę byście polecili, najlepiej w wysokim stężeniu, z 300mg? DNA da radę?

I tak samo "sustę" - jaka firma pewna?

Mam dostęp do większości "klasyków" - DNA, Andro, Squibb, Exportmed itd

Bilem deka/enan DNA zadowolony z efektow, reszta tez dobre opinie z tego co wiem,
2
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 337 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 49431
krzykacz
mateo5
Lab ASTER ktoś miał ostatnio?

Aster i co dalej..? Jeśli ten co myśle to ok.

Dałem foty w odpowiednim dziale.

../..

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 35210 Napisanych postów 66749 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 920923
F1 bilem sporo środków dna ja i znajomi i zawsze wszystko było ok. Osobiście deki nie bilem ale się przymierzam dodać od lutego i też będę celował w 300. padnie na DNA lub Dose.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11196 Napisanych postów 52054 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Ja czego nie wbiłem z dna to działało , boldo , t400 , Prop , dd i npp .
Znajomi tez bili i są zadowoleni . Są różne opinie , wiadomo jak jest , natomiast ja złego słowa nie powiem . Kumpel teraz bije cypa i sobie chwali .
Jak kolega wyżej napisał można tez celować w Dose , bo i stężenie fajne cena przyzwoita

Zmieniony przez - Lux1980 w dniu 2021-01-07 11:00:18
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 588 Napisanych postów 1318 Wiek 41 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 27914
JurnyDziadek
F1.08
Jaką Dekę byście polecili, najlepiej w wysokim stężeniu, z 300mg? DNA da radę?

I tak samo "sustę" - jaka firma pewna?

Mam dostęp do większości "klasyków" - DNA, Andro, Squibb, Exportmed itd

Bilem deka/enan DNA zadowolony z efektow, reszta tez dobre opinie z tego co wiem,

Bilem dece DNA źrobila robotę
2

Dugi

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 36 Napisanych postów 1417 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 57305
Ostatnio mało słychać o Genamed. Warto jeszcze coś brać z tego labu czy raczej Nexium, Aquila lub DNA?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Protein drink
Polecane artykuły