houdini13372Mysle, ze kwestie bolu „przeboleje”, no to testujemy, jutro napisze co i jak
Tez tak kiedyś myślałem dopóki nie mogłem usiąść na spuchniętej dupie po propie albo źle zrobionym cypku
Ilość wyświetleń tematu: 2809503
houdini13372Mysle, ze kwestie bolu „przeboleje”, no to testujemy, jutro napisze co i jak
kamilos136lordknagaMasownik1920Dobra biorę metkę z DNA chociaż opinie tu różne
chyba cos ci sie pokickalo, na tym forum, dna nie ma roznych opini, tylko dobre![]()
Przecież na tym forum to najlepszy lab. Niestety tylko na tym....
kamilos136houdini13372Mysle, ze kwestie bolu „przeboleje”, no to testujemy, jutro napisze co i jak
Tez tak kiedyś myślałem dopóki nie mogłem usiąść na spuchniętej dupie po propie albo źle zrobionym cypku
kamilos136.lordknagaMasownik1920Dobra biorę metkę z DNA chociaż opinie tu różne
chyba cos ci sie pokickalo, na tym forum, dna nie ma roznych opini, tylko dobre![]()
kamilos136lordknagaMasownik1920Dobra biorę metkę z DNA chociaż opinie tu różne
kosta83kamilos136lordknagaMasownik1920Dobra biorę metkę z DNA chociaż opinie tu różne
Bez przesady... osobiście DNA nie biłem ale dwóch kumpli co zna się na rzeczy leciało enana, suste i t400 i są zadowoleni
dmq92
A wbiles coś z dna czy tylko tak łazisz i piszesz głupoty.
kamilos136są dobre opinie bo większość środków działa bdb. Sam bazuje na tym labie id dawna jeżeli chodzi o podstawy i git malina to co mamy źle pisać jak działa i dlatego że tak piszą na innych forach? Poza tym kogo to obchodzi, jakieś inne fora i pseudo grupki na FB.dmq92
A wbiles coś z dna czy tylko tak łazisz i piszesz głupoty.
A czy ja mówię, że wbiłem? Chodzi mi o to, że tylko tu prawie wszyscy się tym zachwycają. Ledwo co się pojawił ten lab i juz zaj**isty wg wiekszosci. Jakoś na innych forach nie ma takiego entuzjazmu i jest sporo negatywnych opinii.
Nasz sklep
Mega promocja