SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3541780

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 37 Wiek 33 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 627
Witam, pytanko jak na dziś firma Platinum Labs Macedonia warto inwestować ? Bo w moim markecie większość towaru jest tej firmy. Jednak ostatnio koledze załatwiałem trana to narzeka że to nie jest to niby coś tam jest ale słabe. Załatwiałem metkę to też nie klepało jakoś fantastycznie. Wyj**ki to nie są ale stężenia bardzo słabe jak wasze odczucia ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14200 Napisanych postów 16860 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 190114
Jakieś pół roku temu miałem od nich arimidex i działał jak trzeba. Soków od nich nie wbijałem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 87260 Napisanych postów 355450 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1642756
Na platynę nie słyszałem jakiś kiepskich opinii
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11125 Napisanych postów 51317 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
wolnemiasto
Witam, pytanko jak na dziś firma Platinum Labs Macedonia warto inwestować ? Bo w moim markecie większość towaru jest tej firmy. Jednak ostatnio koledze załatwiałem trana to narzeka że to nie jest to niby coś tam jest ale słabe. Załatwiałem metkę to też nie klepało jakoś fantastycznie. Wyj**ki to nie są ale stężenia bardzo słabe jak wasze odczucia ??

Warto
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2712 Napisanych postów 8305 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 99576
Panowie vertex ampy test E co sądzicie?

Kompleksowe prowadzenie online.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 87260 Napisanych postów 355450 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1642756
Testy słabe trafić w tych czasach to trudna sprawa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 120 Napisanych postów 1034 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 31087
Arek i dmq92 coś nie umiem dać normalnie odpowiedzi wiec tak Wam odp - jestem ciekawy takich prawie śmiertelnych przypadków bo to takie historie jak z czarną wołgą, która dzieci zabiera
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 120 Napisanych postów 1034 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 31087
wolnemiasto

Z rok temu Platinium.miałem i bdb orale typu meta,tura,wino jak i deca z cypio
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 984 Napisanych postów 2953 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 94225
Nie napisali ze ktoś sie przekrecil tylko "prawie" tzn ze byly pewnie mocne sidy i ktos jak bral clen dobry to zauważy ze tam siedzi cos innego

kaczo

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Dlatego takie pisanie że się jakiś kolega kolegi prawie przekręcił no chyba że zna się kogoś kto musiał do szpitala na Izbę napylać po clenie Malaya lub czymś innym-bez spiny
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

WHEY premium