Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4984919

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1290 Wiek 41 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27083
Msoko65
Jakiej firmy legitnej wychodzi najekonomiczniej provi? Zakladajac 100mg ed andro to troche droga zabawa

Jak dobre provi. I 100 mg to już dobra dawka i czuć dobrze. Jaka firma szukaj

Dugi

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 233 Napisanych postów 782 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12798
Dugii2
Blazkobb
lodzianin1
Ludzie jedzą po 25-50 provi i cudów oczekują ja tej dawki nie czuje ale robi robotę 100 mg dla mnie ideolo dawka

Otóż to. Wy zjecie tabse provi i myślicie, że będziecie królami ruch*nia albo zwalczycie problemy psychiczne? xd

Jeżeli oknie chodzi to brałem po 8 - nawet 10 TAB dziennie i nic

A. W jakim celu aż tyle brałeś na super mega ciągłą erekcję jakieś zawody.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1112 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
Pewnie jakiś gangbang
2

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1290 Wiek 41 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27083
modlic
Dugii2
Blazkobb
lodzianin1
Ludzie jedzą po 25-50 provi i cudów oczekują ja tej dawki nie czuje ale robi robotę 100 mg dla mnie ideolo dawka

Otóż to. Wy zjecie tabse provi i myślicie, że będziecie królami ruch*nia albo zwalczycie problemy psychiczne? xd

Jeżeli oknie chodzi to brałem po 8 - nawet 10 TAB dziennie i nic

A. W jakim celu aż tyle brałeś na super mega ciągłą erekcję jakieś zawody.

Słuchaj jak brałem na początku po 2-3 i nic to po prostu zwiększyłem se na 3 sztuki 2 x dzienke żeby wkoncu poczuć coś. A tu nic i tak se zwiększałem jak cukierki i nic. Dałem inne provi zrzuciłem 3 i odrazu poczułem

Dugi

...
Napisał(a)
Ekspert
ziki2000
Pewnie jakiś gangbang

:). Jakby tam było choć połowę cokolwiek to wiadro na h bym nosił :)

Zmieniony przez - Dugii2 w dniu 2024-01-18 20:38:33

Dugi

...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 25 Wiek 56 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 6211
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106407 Napisanych postów 378486 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712015
Nie podajemy adresów stronek !!

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 25 Wiek 56 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 6211
Ok, przepraszam ale nie podałem adresu tylko nazwę firmy.
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106407 Napisanych postów 378486 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712015
Imperial ? A co chcesz dokładnie brać??

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 128 Wiek 28 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1619
modlic
Blazkobb
lodzianin1

A jem jedną dziennie, problemów z wzwodem do npp nie mam. Można, można. A uwierz mi że ojcem mógłbym twoim być. Choć nie chce.

Ale jesteś na testosteronie, więc co to za argument, że jesz 25 provi i laga stoi? Wszystko dzięki 25 provi tak? XD Ludzie mnie tu zaskakują.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Alldeynn
Polecane artykuły