Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106355
Napisanych postów
377585
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1709446
No oxy widzialem sporo badań i raczej oscylowaly w okolicach tych 10 mg tak więc to porownanie zawartości substancji czynnnej jest mocno nie trafione
Jest ogólnie jakąś oxa apteczna w takim stężeniu? Ogólnie to jakie firmy jeszcze robią oxe aptekę? Miałem kiedyś apteczna ale jedliśmy po 3 - 4 tabletki % koszt pamiętam był spory a wiedza praktycznie zerową to były tabsy 2 albo 2.5 mg %
Szacuny
1030
Napisanych postów
4620
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
35212
skyboom
teścia też walą w usa po 300mg tygodniowo skoro my walimy po 1000 i hormonu 3uj bo my musimy 10 ?
a propos hormonu. znana jest Ci taka osobistosc jak Patrick Tour? to jest jeden z czolowych trenerow zawodnikow pro w usa. sluchalem wywiady i podcasty z gosciem wielokrotnie i zawsze zapytany o temat gh mowil jedno - "zaden z moich zawodnikow nie bral wiecej jak 6iu hormonu dziennie". i to mowimy o zawodnikach ze sceny Olimpii. tak samo jak kiedys prowadzil tez jakiegos pro'sa, ktory z zawodnika 80kg zrobil sie zawodnikiem 115kg w jakims tam okresie czasu (nie pamietam juz) pod jego okiem i ani raz nie zostala uzyta insulina.
Szacuny
1030
Napisanych postów
4620
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
35212
lodzianin1
No oxy widzialem sporo badań i raczej oscylowaly w okolicach tych 10 mg tak więc to porownanie zawartości substancji czynnnej jest mocno nie trafione
Jest ogólnie jakąś oxa apteczna w takim stężeniu? Ogólnie to jakie firmy jeszcze robią oxe aptekę? Miałem kiedyś apteczna ale jedliśmy po 3 - 4 tabletki % koszt pamiętam był spory a wiedza praktycznie zerową to były tabsy 2 albo 2.5 mg %
nie mam pojecia czy w PL jest oxa w aptece, w USA z tego co pamietam robia od 5-50mg tabsy
Szacuny
1030
Napisanych postów
4620
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
35212
prz1993
Proponuje brac troche z przymrużeniem oka to co mowia ci trenerzy w filmikach
zdaje sobie z tego sprawe, tylko zadaj sobie jedno pytanie: jezeli gosc ma renome na caly swiat i kazdy wie, ze jest top 3 w trenerce to jaki ma cel w oklamywaniu? chyba nie taki, zeby przyciagnac kolejnego podopiecznego na zasadzie "u mnie bedziesz bil 3x mniej a urosniesz 5x bardziej". to nie ta liga.
Szacuny
1030
Napisanych postów
4620
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
35212
owszem, zgadzam sie w 100%, jednak jezeli gosc nie ma problemu w powiedzeniu wprost, ze zawodnicy wala po 2g tescia i 1g trenu, ale nagle bedzie klamal o dawce gh? gdzie tu sens i gdzie logika, bo ja nie widze zadnej...
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
22988
Napisanych postów
31768
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
883760
Oj nie ma co dalej drążyć, bo niepotrzebny spam w temacie robimy Uwierz, ze raczej siedze w tym troche bardziej niż Ty (chyba ze sie myle, to przepraszam), i wiem o czym się mówi otwarcie, a o czym niekoniecznie Nawet nie na az takim poziomie jakim jest Tour.
Zmieniony przez - prz1993 w dniu 2020-08-20 18:01:55