Kolejna sprawa rozpiski z hcg/hmg jakie widziałem to było przeplatanie ich a nie bicie razem ,jak coś to przenieś się z tym.pytamiem do dulyskusji
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Ilość wyświetleń tematu: 4782390
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
lodzianin1Nie mam pojęcia, nie ryzykował bym
Kolejna sprawa rozpiski z hcg/hmg jakie widziałem to było przeplatanie ich a nie bicie razem ,jak coś to przenieś się z tym.pytamiem do dulyskusji
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
rolkoksPatrzę, że jest dyskusja o elephant, aktualnie bije, przy 350/400 mg tygodniowo test mam powyżej 3100ng/dl, Jedyna kwestia to fakt że noga jest obolała w miejscu injekcji 1/2 dni po, ale nie wiem czy to kwestia labu bo to moja pierwsza styczność :D
BlazkobbrolkoksPatrzę, że jest dyskusja o elephant, aktualnie bije, przy 350/400 mg tygodniowo test mam powyżej 3100ng/dl, Jedyna kwestia to fakt że noga jest obolała w miejscu injekcji 1/2 dni po, ale nie wiem czy to kwestia labu bo to moja pierwsza styczność :D
Nie sądzę żeby jeszcze na teście oszczędzali. Pewnie test siedzi zgodnie z etykietą.
Strzały w uda często wiążą się ze stanem zapalnym, raczej odradzam bicie w czwórki, chyba, że ktoś naprawdę nic nie czuje.