To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5475817

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1113 Napisanych postów 19836 Wiek 42 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 162922
Firma jedna mi napisał że nie trzeba bo pisało tak na ich opakowaniu stąd moje zapytanie do nich

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1615 Napisanych postów 3803 Wiek 46 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 40117
lodzianin1
Kreaxxx
lodzianin1
F1.08
GH a Androchemu trzyma nadal poziom? Liquid czy proch ?

Ja biję gotowca wygoda po prostu

Gotowca już nie trzeba trzymać w lodówce?

Ja trzelymam nie wnikam

No właśnie.. a co jeśli dil nie trzymał w lodówce? Realne obawy czy nie ma co sobie głowy zawracać?

POWERED BY ...

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 84 Wiek 41 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 5146
Medi pharma z czerwonym krzyżykiem oxamed stosował ktoś jest tam oxa?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 121 Napisanych postów 897 Wiek 34 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 11029
e-lite
Ovitrelle bije na zmiane z actiza . Szkoda że drogo wychodzi w porównaniu do actizy

Tylko że ovitrelle to apteka...
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1055 Napisanych postów 674 Wiek 44 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 8577
Ciiii, to wiedza zakazana, nie dla każdego %)
3
...
Napisał(a)
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9318 Napisanych postów 83836 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 708762

TRENINGI KATOWICE Sebastian Szmit

Kompleksowe prowadzenie online
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 45 Wiek 43 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 581
HCG z endogenic jest ok ? Były jakieś badania robione może ?
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 282 Napisanych postów 873 Wiek 41 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 12099
ramirez1112

Badań nikt nie robi , wyznacznik dobrego hcg to spuchnięte jaja ;) tyle zauważyłem jak czytałem odpowiedzi ....
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22415 Napisanych postów 32263 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 890632
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 24 Wiek 45 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 669
Pięknymłody
ramirez1112

Badań nikt nie robi , wyznacznik dobrego hcg to spuchnięte jaja ;) tyle zauważyłem jak czytałem odpowiedzi ....

To wymaż to z pamięci. To co czytasz dziel przez dwa. Biłem wiele razy apteke i nigdy jajec nie miałem popuchniętych tak jak niektórzy tutaj opisaywali "że im się w rękach nie mieszczą".

Aktualnie hcg jak ma lecieć to leci Actiza, zapas odłożony mam tego co było badane wersję 2500iu.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

collarose
Polecane artykuły