-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4994818

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 16 Wiek 27 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 465
lodzianin1
myslę ze kazdy bedzie działał , testów nie opłaca sie wałować
firmy u mnie nie znane , atom kiedyś u nas latał ale to była loteria jedna partia mocno przesypana kolejna mocno zaniżona
ale to było kilka lat wstecz

ile dni po pierwszym zastrzyku zbadac sobie testosteron i reszte aby sprawdzic czy klepie? sa rozne informacje ze wzgledu na to ze enan to dlugi estr
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106434 Napisanych postów 378530 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712108
po 3 iniekcji robisz wieczorem lotkę a rano badasz

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 798 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 183413
Panowie cardaryna z bio lab dobre działa ?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 89 Napisanych postów 171 Wiek 45 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 1131
Mi podpasowala,

TheGlenlivet
Środki jakiej firmy polecacie? Dose, dna czy Vertex? Chodzi mi głównie o tren i mastera.

DNA bylem zadowolony z tych srodkow,
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 178 Napisanych postów 799 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 8197
Siemanko

Panowie Soda lata jeszcze i ma sie dobrze? Bilem rok temu partie do 04.22
Jak to teraz wyglada?
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22089 Napisanych postów 31932 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885957
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 349 Napisanych postów 446 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 12008
Jak wyżej z sody wszystko pięknie chula na ich środkach można robić bardzo dobrą formę
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 462 Napisanych postów 9062 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 91474
Bił ktoś CIPANDROL ?
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106434 Napisanych postów 378530 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712108
franekyeti
Jak wyżej z sody wszystko pięknie chula na ich środkach można robić bardzo dobrą formę

a na innych się robi słabą formę ?
4

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 349 Napisanych postów 446 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 12008
lodzianin1
franekyeti

a na innych się robi słabą formę ?
Tego nie powiedziałem :) sam oprócz sody bazuje jeszczę na innych labach i też są ok
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły