-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4993071

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 235 Napisanych postów 784 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12831
lodzianin1
To też nie jest tak że machnales i HCG w śmieci na 95% nic się z tym nie stało pod warunkiem że w betoniarce tego nie rozrabiles

Albo trzepać się, trzymając w ręku HCG .
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 865 Wiek 33 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 10416
modlic
master7711
Michał3737
Dzis bylem w aptece w tej mojej prowincji akurat tego zivafert ani eutrig nie ma w hurtowniach przynajmiej taka odpowiedź uslyszałem tylko ovitrelle ktore zdecydowanie sie nie opłaca także smiem twierdzić ze te moje greckie msd a z boku kartonika organon poleci do kosza nawet nie czuć tego bólu podczas iniekcji domiesniowej jak sie za szybko wstrzyknie.

Jest w aptekach zivafert, przynajmniej był tydzień temu. Na ulotce xivafert fodatkowo drukowanymi literami jest żeby nie wstrzykiwać jeżeli roztwór jest mętny. Miałem pregnyl, actize, androchem i żaden nie był nigdy mętny i ładnie się rozpuszczał niezależnie od temperatury.

Zmieniony przez - master7711 w dniu 2023-05-18 20:20:07

Za ovitrelle płaciłem ost 140 papierów za 6500 j.
Fakt, drogo w porównaniu z Eutrig-HP mając 5000j za 72 papiery. Ale raz na 8 tyg to nie wydatek wg mnie. Więcej wydajemy na stery.

I kule szczęśliwe

Ja akurat lecę Zivafert 5000 ui, 500 ui przez 10 dni i już po drugiej iniekcji bardzo mocno czuję jądra. Nie chcę wiedzieć co bym czuł po strzale z 5000 ui tego HCG, bo taki był pierwotny zamiar

Zmieniony przez - LDL w dniu 2023-05-20 17:31:33
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 82 Wiek 40 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 4604
modlic
master7711
Michał3737
Dzis bylem w aptece w tej mojej prowincji akurat tego zivafert ani eutrig nie ma w hurtowniach przynajmiej taka odpowiedź uslyszałem tylko ovitrelle ktore zdecydowanie sie nie opłaca także smiem twierdzić ze te moje greckie msd a z boku kartonika organon poleci do kosza nawet nie czuć tego bólu podczas iniekcji domiesniowej jak sie za szybko wstrzyknie.

Jest w aptekach zivafert, przynajmniej był tydzień temu. Na ulotce xivafert fodatkowo drukowanymi literami jest żeby nie wstrzykiwać jeżeli roztwór jest mętny. Miałem pregnyl, actize, androchem i żaden nie był nigdy mętny i ładnie się rozpuszczał niezależnie od temperatury.

Zmieniony przez - master7711 w dniu 2023-05-18 20:20:07

Za ovitrelle płaciłem ost 140 papierów za 6500 j.
Fakt, drogo w porównaniu z Eutrig-HP mając 5000j za 72 papiery. Ale raz na 8 tyg to nie wydatek wg mnie. Więcej wydajemy na stery.

Ja płaciłem dwa razy tyle to zdecydowanie nie opłacalne
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 316 Napisanych postów 832 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 11708
Dwa razy tyle w aptece? Plus apteki jest taki że wiesz na 100 procent że bijesz HCG i to w odpowiednim stężeniu. Ug ostatnio to jakaś loteria.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 98 Napisanych postów 401 Wiek 30 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 6847
Razem z wizytą u lekarza to niezła sumka wychodzi zwłaszcza ze wbijasz do apteki po eutrig a tam zivafert tylko i to ostatnie sztuki.Miałem zivafert 2 op a teraz znowu andro bije .Wory pełne
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 82 Wiek 40 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 4604
master7711
Dwa razy tyle w aptece? Plus apteki jest taki że wiesz na 100 procent że bijesz HCG i to w odpowiednim stężeniu. Ug ostatnio to jakaś loteria.

Tak z apteki tylko bez rp dlatego razy dwa
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5666 Napisanych postów 4523 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26424
Właśnie spróbuję melki tylko ja mam ciemna cere na tyle ze jak ide do zabki albo do sklepu to po polsku do mnie nikt nie mówi czy u mnie pogłębi odcień? Bpc spróbuje i sie wypowiem jak andro bedzie Sii i mi podpasuje to wezmę oxe jeszcze na testy albo jakiś sarm

Michass90

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3122 Napisanych postów 25101 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415464
Jak jesteś już ciemny to czarny się zrobisz i tyle .. mam podobnie , ciemna karnacja i jak wleci nawet tylko trochę mt2 + małe opalanie to moment i czorny jestem
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5666 Napisanych postów 4523 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26424
W sumie ja jestem juz nie mal czarny kilka dni słońca i szybko mnie łapie. Zawsze sie smieje ze do urodzin 30 lipiec tylko oczy widac i zeby czasami haha
1

Michass90

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 215 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4775
Siema. Jakieś opinie o igf lr3 z actizy? Ewentualnie w jaki lab celować z igf?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły