lodzianin1Po pierwsze zaloz temat z ankieta
Po grupie 50 mg antka to malo
ale wystarczy zeby poczuc pompe i lepsza wydolność
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
Ilość wyświetleń tematu: 4712409
lodzianin1Po pierwsze zaloz temat z ankieta
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
Brak podpisu
YelouBananapo czym poznać że się ma dobry anapolon wersji oralnej już biore 1.5 tygodnia po 50 mg dziennie nie czuje żadnej lepszej regeracji pompy na treningu dosłownie zero znajomy gada że musze mieć chyba lipnego bo tabletki po rozgryzieniu powinny być bardzo gorzkie a moje dosłownie jak bym puder czuł i nie są ani troche gorzkie brałem 10 lat temu z razaka to pamiętam że po kilku dniach to czuć już było dobrą pmpę czuć było regenerację a teraz to jak bym jakieś placebo brał
Stary19no przecież że taka dawka to już czuć spokojnie przy tym środku puchnie się w oczach mięśnie puchną od wodyYelouBananapo czym poznać że się ma dobry anapolon wersji oralnej już biore 1.5 tygodnia po 50 mg dziennie nie czuje żadnej lepszej regeracji pompy na treningu dosłownie zero znajomy gada że musze mieć chyba lipnego bo tabletki po rozgryzieniu powinny być bardzo gorzkie a moje dosłownie jak bym puder czuł i nie są ani troche gorzkie brałem 10 lat temu z razaka to pamiętam że po kilku dniach to czuć już było dobrą pmpę czuć było regenerację a teraz to jak bym jakieś placebo brał
Ja, jak wrzuciłem 50mg antka i doszło 20mg mk677 to poczułem fajny skok siły i nabiło mocnooo, plus spuchnąłem od wody jak baniak :D
ziki2000jak 10 lat temu zapodałem z Razaka pamiętam przy 50 mg to wydawało się że sztangę się gnie wydolność była piękna a teraz mówią że 50 mg to mało to ja nie wiem ile teraz trzeba teraz walić tego towaru żeby coś klepało jak by ktoś pytał z jakiego labu mam to Panax dla mnie dziwne sa bo się rozpuszcza wgębie szybko nie ma chemicznego posmaku tej gorzkości jak by sam wypełniacz jak nie klepnie po tygodniu jeszcze to do kosza i zmieniam lablodzianin1Po pierwsze zaloz temat z ankieta
ale wystarczy zeby poczuc pompe i lepsza wydolność
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
hewehmunjaja juz pare dni temu pisalem ze piguły obecnie to nie działają wcale nawet meta jest podrabiana, clen wiekszosc dilerow juz wycofala bo mieli skargi - to mnie tu pojechali ze trzeba celowac w sprawdzone laby