EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5064175

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 64 Napisanych postów 131 Wiek 39 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3018
prz1993
A jakby była napisana data do 2030, to mógłbyś wbijać spokojnie za 6 lat, nie?

Dla mnie może być nawet data z bitwy pod Grunwaldem jak w środku będzie co ma być
3
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22131 Napisanych postów 31969 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 886512
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 64 Napisanych postów 131 Wiek 39 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3018
prz1993
Jasne że tak. Ale kolega wyżej chyba myśli, że w piwnicy dokładne daty klepią, a saa to jak jogurt, dzień po skiśnie

I do wyje-ania a tak na poważnie to mam znajomego farmaceutę i z tymi datami to jest tak, że termin przydatności regulują różne przepisy i tylko dlatego drukuje się na nich datę. Środek aktywny substancji pozostaje aktywny jeśli jest przechowywany w normalnych warunkach. Czasem nawet w aptece są promocje na leki/suplementy z krótkim terminem ważności bo już nie mogą tego sprzedawac i utylizacja tego kosztuje bardzo dużo i chcą się tego pozbyć, a nie dlatego że nie będzie działać. Kiedyś pamiętam jeszcze metka z jelfy mi została ta po 5mg to chyba z 7lat po terminie na niej leciałem i było ok.
2
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106576 Napisanych postów 378737 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712654
Wojsko trzyma w magazynach leki po terminie nawet kilka lat
2

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1294 Wiek 41 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27217
BarteQ BQ
prz1993
Jasne że tak. Ale kolega wyżej chyba myśli, że w piwnicy dokładne daty klepią, a saa to jak jogurt, dzień po skiśnie

I do wyje-ania a tak na poważnie to mam znajomego farmaceutę i z tymi datami to jest tak, że termin przydatności regulują różne przepisy i tylko dlatego drukuje się na nich datę. Środek aktywny substancji pozostaje aktywny jeśli jest przechowywany w normalnych warunkach. Czasem nawet w aptece są promocje na leki/suplementy z krótkim terminem ważności bo już nie mogą tego sprzedawac i utylizacja tego kosztuje bardzo dużo i chcą się tego pozbyć, a nie dlatego że nie będzie działać. Kiedyś pamiętam jeszcze metka z jelfy mi została ta po 5mg to chyba z 7lat po terminie na niej leciałem i było ok.

Osobiście biłem omke 8 lat po terminie działała ładnie
3

Dugi

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 241 Napisanych postów 797 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 13044
BarteQ BQ
prz1993

Ostatnio w tv pokazywali jogurty firmy Zott, jak kończyła się data,lub były już po,wracały z polski do Niemiec mieszano je z tymi obecnie wyprodukowanymi i wracały do nas. Od tamtej pory tej firmy unikam jak diabeł święconej wody.
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 241 Napisanych postów 797 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 13044
Arikes
Panowie zamówiłem cypka z monster lab ale brak daty na nim to normalne?

Może się wkraść literówka na boldzie Andro?
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1294 Wiek 41 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27217
Arikes
To pewnie rok może leżeć w ciemno a później już loiteria żeby się nic nie zadziało po wbiciu

W ciemnym miejscu w temp normalnej i po 10 latach będzie działać
2

Dugi

...
Napisał(a)
Ekspert
Wellona też niema dat na sokach

Dugi

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 59 Wiek 1 rok Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 852
Jestem całkowicie zielony w temacie gh, hgh, insy

Endogenic hgh wychodzi dużo taniej niż apteczny omnitrope, jakieś opinie i porównanie?
Gh rozumiem Chinczyk dużo słabszy niewarty uwagi?

I jakich labow mamy inse?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Dzien ojca
Polecane artykuły