21dorian21Tren A nexium/vertex ten sam poziom? Jak nigdy po nexie czuje dyskomfort i planuje zmienić na vertex dla tego pytanie.
To spróbuj vertexa
Obecnie nexium już nie powoduje dyskomfortu , ale może to być kwestia indywidualna .
Ilość wyświetleń tematu: 3553827
21dorian21Tren A nexium/vertex ten sam poziom? Jak nigdy po nexie czuje dyskomfort i planuje zmienić na vertex dla tego pytanie.
lapa19Panowie co wybrac chodzi o deke enana i cypio . Moze tren e. Dawno mnie nie było tutaj a labow tyle ze głowa boli. Dostep mam do . Malay. Dna. Ions . Alphagen i MedicalPharma.
robertjudi21dorian21Tren A nexium/vertex ten sam poziom? Jak nigdy po nexie czuje dyskomfort i planuje zmienić na vertex dla tego pytanie.
Nexium zmieniło olej jakiś czas temu wraz z pieczątkami na butlach, mi też stare partię dupe urywały a nowe zero dyskomfortu. Możliwe, że masz po prostu stare rozlanie jeszcze.
"Rób swoje i nie patrz się na innych"
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
Ciężko jest lekko żyć
cruzerrAle Ty po trenie czujesz szczypanie kilka godzin po inj, czy na drugi dzień masz dyskomfort?
Ja takie pieczenie podczas inj miewam czasem, ale to chyba u mnie kwstia gdzie i jak sie wbije.
Jak igla mokra w oleju, to mam wrazenie że wtedy takie szczypanie występuje częściej.
Mimo szczypania na drugi dzień brak jakicholwiek dyskomfortu czy bólu.
Ogolnie w moim przypadku Nexium i Vertex całkowicie bezbolesneTreny z obu firm mogę od siebie polecić
![]()
Zmieniony przez - cruzerr w dniu 5/11/2020 3:05:14 PM
"Rób swoje i nie patrz się na innych"
Ciężko jest lekko żyć
070Jakieś opinie o labie merck genetics?
Nasz sklep
Mega promocja