Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
83226
Napisanych postów
350577
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1628170
Z tym się zgodzę ale
Po pierwsze op się zmienia
Po drugie konkretne ug jak wyszło coś że jest z jakimś środkiem nie ok zamieniają za free na dobrą partie
I tak się odsiewa firmy którym warto zaufać a firmy które januszuja nawet a głupich kartonikach
Szacuny
20288
Napisanych postów
29781
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
855744
Tyle że klient na tym przecież w ogóle nie cierpi, w przeciwieństwie do zaniżania stężeń, a o to akurat do sody nigdy nie można się było przyczepić. No ale każdy ma swoje racje i prawo wyboru, dobrych labow jest sporo
83226
Napisanych postów
350577
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1628170
No ale na flakonach też kleją jak chcą nalepki skoro jest wg nalepek ta sama partia tego samego środka i w jednym flakonie jest sok jasny w drugim ciemny mozesz mi wytłumaczyć tą zagadkę? Czyli masz badana niby partir 001 i jest ok i każdy chce kupić ta patrie i dostajesz nagle partie chwalona 001 i masz załóżmy 6 boldkow i masz 3 ciemne 3 jasne jakim cudem ? Która partia 001 jest ok?
Takimi zabiegaki traci się wiarygodność u klienta bo wiadomo że nijak mają się te partie badane do tych co są na rynku jak się produkuje nalepek mase i kolejne partie puszczą się pod tym samym numerem.to już jest akurat słabe.
Szacuny
4567
Napisanych postów
14583
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
380513
bez kartoniku to pi**a nie interes, jak se tera beda cykac fotki na insta z "tematem" w tle? sama butla z zaokraglona etykieta to przecie calej nazwy nie widac pamietam jak dostawalem dose luzem i zawsze sie cieszylem, bo po tylko ta tekture wyp*****lac do smieci, chyba ze towar leci z uzbekistanu to dla transportu lepiej, ze szklo o szklo sie nie obija. fajnie nawet kiedy kartonik swieci jak psu jajca i lezy w szafie dla mnie jak jest co ma byc w butli w ml i w takim stezeniu jak etykieta na niej - jestem w 100% happy, nie zbieram saa i nie kolekcjonuje kartonikow po flaszkach.
Zmieniony przez - lordknaga w dniu 1/27/2023 11:22:14 AM
Szacuny
44
Napisanych postów
194
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
7440
Zdarzało się dostać towar podpisany markerem, bo etykiety zabrakło i bardziej człowieka cieszyło. W dodatku w środku karteczka dlaczego tak i jakie stężenie. Jak dla mnie, takie podejście buduje wiarygodność ;)
Odebrałem dziś na próbę, dam znać czy coś ,, czuć ''. W temacie Real/fake dałem foty. Jak na apteka Indie to wykonanie bardzo profesjonalnie, ciekawe jak zawartość
Daj znać bo sam jestem ciekaw. Kiedyś dobre hcg sporo sie wbiło, zawsze libido szło do góry.
83226
Napisanych postów
350577
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1628170
Ja prowadzę sporo osób co mają kase i oni badają środki,teraz zamawia ktoś 4 środki z firmy xxx po 2 flakony rusza z cyklem po 1 wysyla na badania .średnio na badania czeka się ok 2 tyg przychodzą badania że jest wszystko jak deklarowane .gosc domawia ta sama partie po 8 flakonów na dłuższy cykl I dostaje inne kolory soków nie czuł byś się oszukany? Przecież to nie ta sama partia na bank? Ale skoro dla was jest ok to spoko na oznaczeniu jednej parti lata 5 wypustów.
A gotowance brałem nie raz i dostawałem podpisane mazakiem nie chodzi o kartoniki nalepki itd tylko bezczelne zaklejanie starych dat nowymi i puszczanie innych wypustów pod tym samy nr seryjnym
Szacuny
2339
Napisanych postów
9089
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
467396
Aha czyli podstawa jest kolor żeby zweryfikować numer partii
To już biegnę z małym wyjaśnieniem co do tamtej fotki bolda
A) napisałem co może być nie tak w formie śmiechu ale taka opcje biore bardzo na poważnie wystarczyłoby pewnie zwrócić się do osoby od której to ma i dostałby wymianę bez gadania na taki kolor jaki był po lewej bo tako jest Ok B) jak sobie zobaczysz to foto dokładniej Naklejka po prawej jest inna, aluminium te co trzyma kapsel jest innego koloru (niebieskie)
Wiec nie jest to ta sama partia
Możemy się tak przerzucać w jedna i druga stronę swoimi wnioskami i teoriami ale do niczego to nie doprowadzi