SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4431548

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 63 Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 747
Wbiłem hcg , jakieś 500jednostek i zbadałem 2 czy 3 dni potem na krwi i wyszło w połowie normy czyli wydaje mi się że jest ok taki sposób plus wynik bo pojęcia zbytnio nie mam . Wiem ze skala była do 5000 ja miałem coś koło 2500.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 206 Napisanych postów 597 Wiek 30 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 12005
Egon22
Wbiłem hcg , jakieś 500jednostek i zbadałem 2 czy 3 dni potem na krwi i wyszło w połowie normy czyli wydaje mi się że jest ok taki sposób plus wynik bo pojęcia zbytnio nie mam . Wiem ze skala była do 5000 ja miałem coś koło 2500.

Actizy czy jakie hcg?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 63 Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 747
Inne
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 296 Napisanych postów 528 Wiek 46 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 3353
zimowy
Zaucha
ANT Pharma dobre hcg, alternatywa do Actizy jesli ktos sie nacial,

Dzięki. Miałem możliwość wziąć ale nie wiedziałem nic o tym labie.

Zmieniony przez - zimowy w dniu 2022-03-28 13:27:33

Działa bije, ANT jest jeszcze provi ari nolva i w srodowisku opinie na plus. Choc kto wie kiedy wypłyna badania konkurencji że nie działa a przesypane cos innego od nich i tak vet za vet. Tak jak z Actiza ja akurat nie narzekakem ani na provi ani na hcg
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 85 Napisanych postów 877 Wiek 36 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 104887
GH Vertex i imperial cały czas na dobrym poziomie czy wyszły jakieś nowe badania xD

Teraz... teraz wasze wargi praktycznie się już stykają...
A potem po prostu jej mówisz, jak bardzo jej nienawidzisz.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2910 Napisanych postów 24621 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 408810
Badania czy sa to nie wiem ale z praktyki caly czas ok w ostatnim czasie z oby dwoma
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 206 Napisanych postów 597 Wiek 30 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 12005
Zaucha
zimowy
Zaucha
ANT Pharma dobre hcg, alternatywa do Actizy jesli ktos sie nacial,

Dzięki. Miałem możliwość wziąć ale nie wiedziałem nic o tym labie.

Zmieniony przez - zimowy w dniu 2022-03-28 13:27:33

Działa bije, ANT jest jeszcze provi ari nolva i w srodowisku opinie na plus. Choc kto wie kiedy wypłyna badania konkurencji że nie działa a przesypane cos innego od nich i tak vet za vet. Tak jak z Actiza ja akurat nie narzekakem ani na provi ani na hcg

Bije Actizę od dłuższego czasu i nigdy nie miałem problemów, jajka się powiększały więc trochę się zdziwiłem tym ostatnim badaniem, o ile było realne.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 258 Napisanych postów 338 Wiek 34 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 2569
Mahler
GH Vertex i imperial cały czas na dobrym poziomie czy wyszły jakieś nowe badania xD

Vertex badań nie pokazuje, ale Imperial zawsze i powiem tyle, że ostatnio kilka razy pod rząd znacznie poprawiła im się jakość, bo cały czas utrzymują wysoka czystość. Także to można brać bez problemu.

Wbiłem tej mojej actizy 4x wiecej niż zawsze, bo docelowo miało iść 250mcg i faktycznie morda mi spuchła, kostki podeszły woda, wziąłem extra porcje exe, powtórzę to jeszcze raz, ale zdaje się, że akurat w tym opakownaiu które ja miałem było znacznie więcej tego hcg niż 1k
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 13 Wiek 2 lata Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 414
Ktoś może coś powiedzieć aktualnie o SARMach od SA , niegdyś tak zachwalanych ?
Jest tam

Mk677
Osta
LGD
GW

I jakieś prohormony maja jeszcze .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1068 Napisanych postów 19610 Wiek 40 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 161351
Kocłęb
Ktoś może coś powiedzieć aktualnie o SARMach od SA , niegdyś tak zachwalanych ?
Jest tam

Mk677
Osta
LGD
GW

I jakieś prohormony maja jeszcze .

Zawsze byłem zadowolony
1

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .