To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5463941

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3174 Napisanych postów 13767 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 186590
Jak jedni tak i drudzy walą w chooya z ilością

Brak podpisu

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 36 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1129
Panowie na wyspach lata King pharma i cryptopharma ktos bił i moze się wypowiedzieć na temat tych specyfików ?
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107440 Napisanych postów 380050 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1716625
dobra te badania można sobie wsadzić , już widze czyje to są minikoxa promuje swoje firmy inne oczerniając , gość poza wyglądem to ma zero pojęcia o saa
w formie suchej jest hgh tylko omni apteczne jest akurat już rozrobione ale pewnie na oczy tego nie widział
można obejrzeć jego bzdurne filmiki np. o hcg ,nawet szkoda pisać o nim i jego spimpowanych badaniach , nie pokaze flakonów %%%% bo ich nie ma nawet pewnie plus badania na Janosiku kiedy w PL ma lab pod ręką .Tyle ode mnie .
2

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2516 Napisanych postów 8350 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 100415
W punkt

Kompleksowe prowadzenie online.

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3174 Napisanych postów 13767 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 186590
A to swoja droga, fakt na to uwagi nie zwróciłem a taktykę też dobra obrał, w jego rozumowaniu oczywiście bo wziął dwa najpopularniejsze gh w Polsce

Zmieniony przez - Arkus P w dniu 2019-11-20 19:34:13

Brak podpisu

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107440 Napisanych postów 380050 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1716625
wydał 10 k ze swoich pieniędzy aby nagrac krótki filmik w necie bez pokazania nawet środków bo yt go zablokuje %
i zrobił to tak od siebie dla potomnych %

z hgh to jak już pisałem przymierzam się do większych zakupów i szukam jak coś kilku osób do składki na badania , 2-3 firm które są teraz na świeczniku aby wziąć nowy wypust i przebadać i ew dopiero zrobić zapas .Badania tylko dla nas do wglądu .
3

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 52 Wiek 32 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 491
Panowie mam mozliwosc zakupu środkow z DNA
Jak ocenicie test cypio, npp, deke, tren ace?

Wiadomo testa raczej nei wałują
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Ja przejszysz temat dna ma dobre opinie.

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11199 Napisanych postów 52067 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
To zakladaj temat i lecimy ze skladka
1
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Po weekendzie muszę najpierw pw i termo ogarnąć do końca

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

collarose
Polecane artykuły