EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5064610

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 249 Wiek 27 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 3764
Testosteron, długa deka z Elephant
Zna ktoś firmę? Dziękuję serdecznie za odpowiedzi
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106577 Napisanych postów 378746 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712673
U mnie tej firmy brak ale sporo było o niej info tutaj i myślę że będzie ok zwłaszcza takie podstawy jak test/nandro

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 372 Wiek 34 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 4069
Siema koksy poza apteką oczywiście, Androchem i Imperial jakieś hcg jest ok? Na już mogę mieć Endogenic tylko ku mojemu zdziwieniu tam jest 2500 ui a nie 5000. Gra warta świeczki?
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4809 Napisanych postów 5724 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 53322
Chwalili tu ostatnio Endogenic, tylko nie potrafili się coś dogadać właśnie co do zawartości. Poszukaj kilka czy kilkanaście stron wstecz.
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1294 Wiek 41 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27217
Ja puerd ja to się dziwię że jeszcze niema ukrainpcharma
2

Dugi

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 45 Napisanych postów 126 Wiek 35 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 7173
cinamone
Siema koksy poza apteką oczywiście, Androchem i Imperial jakieś hcg jest ok? Na już mogę mieć Endogenic tylko ku mojemu zdziwieniu tam jest 2500 ui a nie 5000. Gra warta świeczki?

Śmiało możesz brać. Ja zawsze miałem 2500 jednostek . Ktoś pisał jakiś czas temu ze niby jest też 5000 tys ,ale nie słyszałem żeby Endogenic robił 5000 tyś
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5691 Napisanych postów 4542 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26708
Xades111
Testosteron, długa deka z Elephant
Zna ktoś firmę? Dziękuję serdecznie za odpowiedzi

Z Elephant miałem clena i był dobry

Michass90

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 317 Napisanych postów 832 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 11708
cinamone

Endogenic jest tylko 2500 i jest bardzo dobry choć nie wychodzi tanio. Ale warto.
1
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106577 Napisanych postów 378746 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712673
Bo hcg nie jest tanie na chwile obecna i już pewnie ceny nie zejdą, w żadnym tanim hcg nie ma hcg lub jest jego śladowa ilość.wysyarczy nawet spojrzeć na apteczne hcg jakie są obecnie ceny

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1277 Napisanych postów 2077 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 55245
Apteczne wogole ciężko dostać zarówno: eutrig jak i zivafert w kilku % aptek tylko. O pregnylu już nie wspomnę... A ceny undera rzeczywiście mocno w górę bo mi się kończy i już rozeznanie robiłem...

S ex
A lkohol
A naboliki

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Dzien ojca
Polecane artykuły