Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4952739

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5627 Napisanych postów 4494 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26186
ziki2000
Michass90
lodzianin1
Ja chyba tylko Heliosa od nich biłem działał mega fajnie

Helios potwierdzam kosa straszna ja wzialem 0.3ml to ku*?rwa myslalem ze mnie zmiecie z planszy ...

Kiedyś na start zaj**alem chyba półtora ml to myślałem że będę dzwonił po pogotowie :p

Ja właśnie też miałem strzelić 0.5ml -1ml i dobrze ze tego nie zrobiłem

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6622 Napisanych postów 16725 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399152
ja bralem na start chyba 0.5ml i 0.5 tabsa ich clenu i pamietam jak wzialem pierwszego szota w zyciu i 30 minut pozniej stalem na swiatlach i cala stopa mi po sprzegle sie trzasla
1

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 120 Napisanych postów 610 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 23647
Ogólnie HCG Endogenic jest chwalone
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 36 Napisanych postów 67 Wiek 2 lata Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2900
Ja walę hcg endogenic ciągle i hcg we krwi wywalone ładnie
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51930 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
HCG Endo bardzo dobre.
Dołączane są amp. Z aqua bac z czerwonym paskiem są ok natomiast z niebieską kropką
Mogą pękać w rękach (jakaś wadliwa partia)
Pisze bo mi Pękła i w usta szkło poszło..
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 29 Napisanych postów 93 Wiek 2 lata Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 13558
Dzięki bo się kilka razy naciąłem.
Miałem Pregnyl 5000 z MSD i lipa totalna
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Wiek 20 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 509
A jak wyglada hcg z monstera cały czas słyszę ze lab chwalony pod względem teścia a hcg?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106290 Napisanych postów 378295 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711522
Niby chwalony ale badań nikt chyba nie robił

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Wiek 20 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 509
Widziałem badania z teścia, mix 450 i rzeczywiście ma więc pytanie ciekawe jak z hcg
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 255 Napisanych postów 822 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10522
Widziałeś to co jest w necie a nie to co ktoś zrobił na własną rękę za własne pieniądze .
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły