wit3k
Genamed nie ma master e. Bolda ma i działa dobrze.
W DNA masz cypio 300mg/ml i to już jest mało realne, bo podobno nie do zrobienia jest cypio o takiej gramaturze by sie nie krystalizowało.
Nie tyle juz nawet chodzi o krystalizacje co nasycenie roztworu choc jedno z drugim jest powiazane. Trzeba bylo by użyć nosnika opartego na alkocholu jak EO a nastepnie dodac jeszcze samodzielny rozpuszczalnik najlepiej tez na bazie alkocholu a nastepnie modlic sie aby przezyc po iniekcji
Albo krysztalki albo bol dupy nie do wytrzymania. Choc nie mam pojecia ile cypio mozna rozposcic to chodzi opinia ze wlasnie 200-250 max aby srodek byl zdatny.
Nie zmienia to faktu ze praktycznie nie mozliwe jest rozroznic czy jest to
cypio czy enan czy enan z propem. Ba, co mowic o estrach testa jak wiele osob nie odrozni pepsi od pepsi max jesli dostana to z napisem max.
Dlatego ja traktuje tescia jak tescia i nie wazny dla mnie estr chyba ze prop.
Mamy mode na podwyzszone stezenia i kolejne brandy ida za ciosem. Najprostsza rada to dawkowac w ml i nie patrzec na stezenia.
Wracajac do tematu DNA to kilku znajomych chwalilo srodki ze sa rzadkie i bezbolesne a do tego robia robote. Sam nie bilem i pewnie sie nie skusze predko ale opinie ma dobre. Poza DHB gdzie po szocie w udo osobnik zastanawia sie nad amputacja
Zmieniony przez - BigMen w dniu 2019-05-13 21:36:59