EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5074418

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11184 Napisanych postów 51987 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Z actizy miałem tylko exe i działało bdb. Co do kontuzji to zdecydowanie lepsze będzie bpc157/tb500 polecam imperiala na przykład lub andro
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 26 Wiek 49 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 459
Diswiadczenie z Endogenic Oxytropin.
Witam, zapewnienie już wiecie że jest bardzo dużo podróbek tego produktu.
Dużo sprzedawców ostrzega przed tyn i zapewniają że oryginalność można sprawdzić na stronie producenta.
Także sam producent oferuje produktu i sprzedaż detaliczną.
Zakupiliśmy produkt w sklepach internetowych i równocześnie zamówiliśmy bezpośrednio z strony lab.
Wszystkie kody opakowań zakupione przez sklep były jednakowe, sprawdzając kody, odpowiedź lab. była 100% fake !!!!.
Produkt który zamówiliśmy bezpośrednio przez stronę lab. nie dotarł.

Czytaj więcej na https://www.sfd.pl/Temat/DodajNowyTemat?&id=14 
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2516 Napisanych postów 8350 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 100406
Śmierdzi antypimpem

Kompleksowe prowadzenie online.

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 18950 Napisanych postów 19805 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 205782
ptakasraka
dmq92
Ja bym sobie darował i brał sprawdzone peptydy bo badanie gh i igf kosztuje tyle co pepki na 2 miechy XD

Z tym się zgodzę tylko czy Bio Peptide to sprawdzone pepki? Tak słyszałem i te wziąłem i chciałem się tylko upewnić. Co można ewentualnie dorzucić do ghrp6 w celu regeneracji i po kontuzji ( naderwane mięśnie i ściegna oraz zwichnięty bark ) ? cjc?

aa i czy provi actiza będzie ok?

Zmieniony przez - ptakasraka w dniu 2020-10-07 09:43:04

Provi actizy działa podobnie jak exe i hcg
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 88 Wiek 44 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 616
bralem z ctizy symex i nie dzialal
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11184 Napisanych postów 51987 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Ile go brałeś zmieniłeś potem na inny i działało?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1975 Napisanych postów 4166 Wiek 41 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 290783
dmq92
Ile go brałeś zmieniłeś potem na inny i działało?

Przecież to jest mapet w nowym wydaniu wiec po co w ogóle wchodzisz z nim w rozmowe ?
2
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 20 Wiek 44 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 384
Lecę aktualnie provi actiza,dziala wysmienicie.
Kumpel bral exe,zrobil badania przed,zaczal brac 1 tab eod,i po 2 tyg badania,i wszystko cacy, znaczy dziala.
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Wiek 4 lata Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 136
Witam Panowie. W którą firmę celować z Propionatem?

Zmieniony przez - mały_tomek997 w dniu 2020-10-07 16:10:47
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2516 Napisanych postów 8350 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 100406
Akurat testa trafić lipnego i w dodatku propa to trzeba mieć szczęście w dzisiejszych czasach więc bierz co masz... Najlepiej coś znanego andro, sky, soda, nexium, genamed

Kompleksowe prowadzenie online.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły