EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5064755

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2010 Napisanych postów 3646 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 78425
Hormon Andro dobry, soki dobre, orale dobre. Marka trzyma caly czas poziom.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 39466 Napisanych postów 92913 Wiek 40 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 965402
Pawełekkkk
hormon z ando też dobry? Halotestin? cenowo wychodzi w hurcie całkiem niezłe

Bardzo dobry hormon , również i halo...jak już pisałem cały asortyment Androchemu działa świetnie...
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 871 Napisanych postów 6619 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 267558
Pawełekkkk
Witam,
jak aktualnie Androchem? podstawowe środki ok?
Mastery treny NPP deka vino meta testy testowane u mnie i znajomych wszystko działa i trzyma poziom

Zmieniony przez - Pawełekkkk w dniu 2019-04-26 11:36:39

MASA MASA MASA

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3160 Napisanych postów 25139 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 416010
robertjudi
Jak testy z ions nadal git?

caly czas robią robotę jak trzeba
2
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 56 Napisanych postów 161 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 3561
robertjudi
Jak testy z ions nadal git?

Bazuje na ions teraz susta deca trzyma poziom
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 349 Napisanych postów 446 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 12008
soki z Medi Tech ktoś leciał warto brać?
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106580 Napisanych postów 378746 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712673
Pawełekkkk
hormon z ando też dobry? Halotestin? cenowo wychodzi w hurcie całkiem niezłe

andro ma dobre środki , halotestinu znam tylko jednego zercę środek raczej mało popularny w Polsce

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 18950 Napisanych postów 19805 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 205782
franekyeti
soki z Medi Tech ktoś leciał warto brać?

Biłem cypio i parę strzałów długiego mastera , znajomi enana i deke. Master nie wiem bo za mało wbilem ale reszta jest ok. Wykonanie bdb
...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Wiek 37 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 43
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6 Wiek 31 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 59
Przejrzałem 10 stron ale nie widzę wzmianki o Alchemia Pro a u mnie ta firma jest mocno popularna. Pytam głównie o testosterony bo brałem cypio i propę ale również o całokształt opinii o tej firmie. Pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Dzien ojca
Polecane artykuły