Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
39631
Napisanych postów
92913
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
965390
OazaToDobraWoda
Panowie mam mozliwosc zakupu środkow z DNA
Jak ocenicie test cypio, npp, deke, tren ace?
Wiadomo testa raczej nei wałują
Śmiało , DNA dobra firma....wszystkie testy działają bdb... tren A biłem osobiście , deka leci aktualnie...znajomy niedawno odpalił npp...wszystko git....
Zmieniony przez - pawel82 w dniu 2019-11-20 20:13:15
Szacuny
1324
Napisanych postów
1407
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
51615
Też uważam że mini nie ma pojęcia o biciu, ale gość ma kasę, a badania wykonał jak twierdzi za reklamy z tych głupot które nagrywa. Nie widzę powodu by mu nie wierzyć, co do tego który wypadł najlepiej, widzę że sporo osób to bije, pimpuja ostro, tu niby fotka z omletem i jakieś bzdety o czystej misce, a obok niewinnie leży paczka omni. Moim zdaniem sprawa wygląda tak kto ma dostać dobry hormon ten dostanie z każdej firmy. Ci co są blisko omni dostają dobre omni, Ty kupisz omni dostaniesz kupę, tak samo z Imperialem, andro itd. Dlatego też jak ktoś nie ma styczności z osobą blisko źródła, to może sobie darować :)
Szacuny
1324
Napisanych postów
1407
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
51615
Nie chodzi o podróbki, tylko dwa rozdania. Jak ktoś związany z Imperial em wyśle swoją próbkę na badanie dostanie 10ui+, jakby ktoś inny kupił od dilla, to dostanie to co mini. Tak to widzę po tych wszystkich badaniach. Może się mylę.
Szacuny
1324
Napisanych postów
1407
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
51615
lodzianin1
W UG każda partia może się różnić to akurat wiadoma sprawa. Dlatego to co mi wpadną badania i wychodzi elegancko robię sobie zapas aby mieć pewniaka.
Tylko celowo, nie ma przypadków w takich rzeczach. To jest zbyt banalne, żeby można było się tłumaczyć, a bo chinol mi wysłał g**** :) g**** to może mi wysłać na zamówieniu 50g testa, a nie regularnych dostaw w grubych kilogramach. Hormon niby inna sprawa, bo przychodzą gotowe viale, ale jak przyjdzie ich 100k to co za problem wziąć losowo 100 sztuk i oddać do badania. Lab jak chce to sprawdzi, koszt żaden w tym wypadku.
Szacuny
1289
Napisanych postów
1267
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
32297
jordanxxx90
Witam, Panowie z czego teraz T3 godne uwagi?
cofnij strone, 2 czy 3 str. tam dawałem zdjecie tiro, na badaniach Unia lipa , tiro działa przy 25mcg u kobiety podbił ft3 górne widełki, bioniche tez nie działał Oczywiście nie wchodze tu na firmy tak po prostu trafiłem Rok temu Unie trafiłem dobrą Dodam że badania 3 firm robione w okresie 1-2 miesiaca
Zmieniony przez - Ernest_18 w dniu 2019-11-20 20:51:05