SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4390496

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 35 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 2136
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Szacuny 6051 Napisanych postów 15950 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 392872
kwiecienlp
Melia LTD warto?

melia byla bardziej znana przed kowidem i troche w trakcie, lab tak samo mityczny i wspanialy jak suqib - dla zawodnikow, wiec musisz doplacic premium jak ci nie szkoda siana, masz taniej albo nie masz nic innego to sie nie zawiedziesz ale nie oczekuj tez fajerwerkow jak sie czytalo, ze prop wyp*****lal z butow
1

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 158 Napisanych postów 443 Wiek 49 lat Na forum 303 dni Przeczytanych tematów 10516
Do stosowania Melii przyznawał się Krystian Wolski. Patrząc po jego ostatnich sukcesach... działa (żarcik).
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Wiek 29 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 579
Według mnie działa wzorowo, chciałem zaczerpnąć opinii innych
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 99591 Napisanych postów 370615 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1687739
Nie wrzucamy zdjec

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 199 Napisanych postów 623 Wiek 47 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 10262
lordknaga
kwiecienlp
Melia LTD warto?

melia byla bardziej znana przed kowidem i troche w trakcie, lab tak samo mityczny i wspanialy jak suqib - dla zawodnikow, wiec musisz doplacic premium jak ci nie szkoda siana, masz taniej albo nie masz nic innego to sie nie zawiedziesz ale nie oczekuj tez fajerwerkow jak sie czytalo, ze prop wyp*****lal z butow

Tak jak piszesz sqiubb dla zawodników który tylko do Rosji szedł..
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 372 Napisanych postów 2014 Wiek 41 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 70238
Melia ok. Działa od nich wszystko.
Tylko minus że każdy co miałem Antka inj to każdy skrystalizowany.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 370 Wiek 26 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 3823
Witam. Testował ktoś tren enan i master enan z Dark Pharma oraz z Hermes Pharma?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1087 Napisanych postów 672 Wiek 43 lat Na forum 310 dni Przeczytanych tematów 7463
Z hermesa miałem podstawy (enan/cypio/T400) i wszystkie OK. A ten DP, to pierwsze słyszę.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 370 Wiek 26 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 3823
Mind f***er
Z hermesa miałem podstawy (enan/cypio/T400) i wszystkie OK. A ten DP, to pierwsze słyszę.

Ale właśnie chodzi mi głównie o tren i master z tych dwóch labów, a nie o testa
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .