CZAS NA SPALANIE, ZGARNIJ -40% Z KODEM: BURN40
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5110787

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 59 Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 4251
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6928 Napisanych postów 17010 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 401135
kwiecienlp
Melia LTD warto?

melia byla bardziej znana przed kowidem i troche w trakcie, lab tak samo mityczny i wspanialy jak suqib - dla zawodnikow, wiec musisz doplacic premium jak ci nie szkoda siana, masz taniej albo nie masz nic innego to sie nie zawiedziesz ale nie oczekuj tez fajerwerkow jak sie czytalo, ze prop wyp*****lal z butow
1

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 704 Wiek 50 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 16920
Do stosowania Melii przyznawał się Krystian Wolski. Patrząc po jego ostatnich sukcesach... działa (żarcik).
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Wiek 29 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 579
Według mnie działa wzorowo, chciałem zaczerpnąć opinii innych
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106685 Napisanych postów 378966 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1713293
Nie wrzucamy zdjec

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 242 Napisanych postów 800 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 13145
lordknaga
kwiecienlp
Melia LTD warto?

melia byla bardziej znana przed kowidem i troche w trakcie, lab tak samo mityczny i wspanialy jak suqib - dla zawodnikow, wiec musisz doplacic premium jak ci nie szkoda siana, masz taniej albo nie masz nic innego to sie nie zawiedziesz ale nie oczekuj tez fajerwerkow jak sie czytalo, ze prop wyp*****lal z butow

Tak jak piszesz sqiubb dla zawodników który tylko do Rosji szedł..
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 376 Napisanych postów 2038 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 70796
Melia ok. Działa od nich wszystko.
Tylko minus że każdy co miałem Antka inj to każdy skrystalizowany.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 388 Wiek 27 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 4021
Witam. Testował ktoś tren enan i master enan z Dark Pharma oraz z Hermes Pharma?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1055 Napisanych postów 674 Wiek 44 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 8565
Z hermesa miałem podstawy (enan/cypio/T400) i wszystkie OK. A ten DP, to pierwsze słyszę.
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 388 Wiek 27 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 4021
Mind f***er
Z hermesa miałem podstawy (enan/cypio/T400) i wszystkie OK. A ten DP, to pierwsze słyszę.

Ale właśnie chodzi mi głównie o tren i master z tych dwóch labów, a nie o testa
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Najlepsze
Polecane artykuły