-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4991985

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 39466 Napisanych postów 92913 Wiek 40 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 965402
daniel98765
Warto inwestować w wino androchem jak cenie dwóch andro mogę mieć 3 dna? :D

Androchem od lat na wysokim poziomie... DNA nowy lab z dobrymi opiniami... oba winka będą działać elegancko także chyba zostaje Ci rzucić monetą
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 592 Napisanych postów 652 Wiek 41 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 4128
Mialem ten sam dylemat z oxa ,brac drozsze BM czy tansze DNA . Wzialem DNA z winkiem tez bym tak zrobil i kupil 3op za ta sama kase .
1

Miałem być Bogiem a żyje z anabolicznym nałogiem :)

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2518 Napisanych postów 8349 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 100375
BM bym odpuścił po ostatnich akcjach z propem w masterze

Kompleksowe prowadzenie online.

...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 72 Napisanych postów 888 Wiek 6 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 8496
Ok dzięki wszystkim za pomoc :)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 49 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1546
robertjudi
BM bym odpuścił po ostatnich akcjach z propem w masterze

Ej co to za akcje były ? Ja bije mastera z BM, tyle leci do tego tren z ions i bez teścia bije A Ty mi tu piszesz o akcjach z propem w masterze ;p

No Pain
No Gain

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51966 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Takie ze mi wyj**al estro i cisnienie. No nie dziwne jak bilem 1.4g propa xD

Chwile pozniej badania ktos wkleil ze prop siedział

Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2019-06-10 22:22:33
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 49 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1546
Ja nawet na szybko badań nie zrobię bo mieszkam we Francij, a bije 150 mastera e2d i teraz kij wie ile tam siedzi propa :/

No Pain
No Gain

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51966 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Moze byc ze jest git bo wczesniej bilem i bylo legit takze jak efwkty spoko to sie nie przejmuj.
...
Napisał(a)
Początkujący
Efekty spoko, ale jak biorę 4 środki i inse do tego to nawet jak będzie prop siedział w masterze to będzie spoko a chciabym wiedzieć po prostu czy jest czy go nie ma ;p

No Pain
No Gain

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 9 Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 276
Co sadzicie o trenie enanthat od alpha zeneci? Cypio od gaiacore pharma, czy od nanda labpratories?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły