RABATY DO 90% I GRATISY W KOSZYKU! NIE CZEKAJ, PROMO TRWA DO WYCZERPANIA ZAPASÓW!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5333258

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 349 Napisanych postów 447 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 12030
Ostatnio u panax pojawił się kisspeptin stosował ktoś może do hcg lub zamiast hcg? Ma to sens?
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107259 Napisanych postów 379777 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1715790
Przecież panax to nexium pod nowa nazwa nowy/stary lab

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 609 Napisanych postów 1488 Wiek 43 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 11297
franekyeti
Ostatnio u panax pojawił się kisspeptin stosował ktoś może do hcg lub zamiast hcg? Ma to sens?
Osobiście nie brałem, ale dobry kolega brał kisspeptin właśnie z Panaxa do odbloku żeby wspomóc działanie Hcg i sprawdził się bdb, teścia miał na glebie i wywindowało mu to combo teścia do górnych widełek

Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2022-10-04 08:38:57
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3231 Napisanych postów 25261 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 417848
lodzianin1
Przecież panax to nexium pod nowa nazwa nowy/stary lab

Nexium jeszcze jest dostępny z tego co się orientuje pod swoją nazwa więc raczej to nie to samo
1
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107259 Napisanych postów 379777 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1715790
Ten sam garnek po prostu

...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7177 Napisanych postów 17330 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 403517
Eagle13
lordknaga
no to ta reklama na mnie podzialala w 100% od dzisiaj tylko panaks leci
reklamować nic nie muszę bo nie jestem ani producent ani nic w tym stylu a takie anegdotki to sobie chłopcze w buty wsadź

dzieki za info chlopcze, juz se wsadzilem w buty. panax zamowiony, bo nie bedzie zrostow
5

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 502 Napisanych postów 1886 Wiek 40 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 23353
lodzianin1
Ten sam garnek po prostu

Panax to wcale nie Nexium pod nowa nazwa ani z tego samego garnka nie wiem skąd te wymysły
3
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 4805 Napisanych postów 5724 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 53322
Przybijał ktoś, coś z androxenu? W sumie mi bardziej o sarmy chodzi, ale kieruję się tym, że jak ktoś przybił testa/mastera/primkę i klepało, to i sarmy będą dobre.
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Osobiście nie ale jak dobrze kojarzę to już dość długo są na rynku

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 167 Wiek 25 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 2549
lordknaga
Eagle13
lordknaga
no to ta reklama na mnie podzialala w 100% od dzisiaj tylko panaks leci
reklamować nic nie muszę bo nie jestem ani producent ani nic w tym stylu a takie anegdotki to sobie chłopcze w buty wsadź

dzieki za info chlopcze, juz se wsadzilem w buty. panax zamowiony, bo nie bedzie zrostow

Widocznie chłop wbijał i nie miał jak po innych „zrostów” po co dalej drazysz temat
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Blackmonth
Polecane artykuły