Thomas07Ten grecki pregnyl to jest lipa czy jak lata tego kupe a opinie sa ze nie dziala
Jak to jest Panowie ?
Jak nie masz dojscia do naszego aptecznego pregnylu....to juz lepiej zamiast greka wez sobie ogarnij Ovi z Shree
Ilość wyświetleń tematu: 3724142
Thomas07Ten grecki pregnyl to jest lipa czy jak lata tego kupe a opinie sa ze nie dziala
Jak to jest Panowie ?
Krzychu79Długo trzymający estr. Bije to na pewno jeden koleżka z forum, jako trt na własną ręką ale ampe raz na dwa tygodnie. 1 na miesiąc to bezsens.
...................................................................................................
vinyl1981Krzychu79Długo trzymający estr. Bije to na pewno jeden koleżka z forum, jako trt na własną ręką ale ampe raz na dwa tygodnie. 1 na miesiąc to bezsens.
1. Czyli normalnie to blokuje tylko dlatego w 4 ml bo jakaś dawka końska pewnie jest na raz, bo koleś mi gadał że to nie blokuje tylko trzyma test w widełkach ale chyba ma bujną wyobraźnię ?
2. Z czego długi test celować iniekcja raz na tydzień
ForMMA1990Bil ktoś tren ACE z BM? Jak opinie?
Miałem być Bogiem a żyje z anabolicznym nałogiem :)
vinyl1981Krzychu79Długo trzymający estr. Bije to na pewno jeden koleżka z forum, jako trt na własną ręką ale ampe raz na dwa tygodnie. 1 na miesiąc to bezsens.
1. Czyli normalnie to blokuje tylko dlatego w 4 ml bo jakaś dawka końska pewnie jest na raz, bo koleś mi gadał że to nie blokuje tylko trzyma test w widełkach ale chyba ma bujną wyobraźnię ?
OnGear
http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html
LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok
Nasz sklep
Mega promocja