Gucio547Dugii2, cały czas to wałkuję w kółko to w innym temacie pojechali po mnie jak po totalnym nowicjuszu, a to samo pisałem, bold to duże dawki, pompa (nabicie) i żyła i trzeba go trochę pociągnąć żeby były efekty a nie coś typu 50mg wyzerowało mi estro, bold tak nie działa
Tak k*** bije towar kupę lat ponad 15 lat przerobiłem naprawdę dużo różnych ug bilem boldy wet alpchy I shree org I wiem jak to powinno działać wydolność żyły pełności twardość mega a I teraz ciekawostka bilem bolda I 2gramy I estro minie uj**alo a leciałem wtedy siłownię I sw to na macie byłem nie do zajechana treningu był koniec a ja jeszcze 40 min dodatkowo na siłce to samo kable I twardość mięśni I wydolność mega a teraz to cos niby bold nie robi mi nic prócz zbicia estro I jak wrak
Dugi
) Stosowane było weterynaryjne EQ. Gadanie, że ja biorę od 15 lat sterydy mało mnie interesuje bo trafiają do mnie podopieczni albo ludzie mi wysyłają ot tak rozpiski by się dopytać od ludzi właśnie takich, którzy powinni się znać z racji stażu, a tam w excelu rozpisane piramidki co 4 tyg wzrost NPP ze 100 e2d na 200 e2d i bolda z 400 mg na 900 mg po 8 tyg dla chłopaka 79 kg. '
Ale co mi z tego jak mi estro zbija. Wejdę na budowanie, na bolda, uwali mi estro i zmniejszy konwersje do IGF. P.S - kumpel był prowadzony przez Patrica Toura i pokazał mi na tel michę, cykl - był tam bold w niewielkiej ilości 400 mg i napisał wprost by zbadał estradiol na boldzie