-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4996190

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 330 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 11032
lodzianin1
Myślę że można u mnie znajomy ciśnie ripa ale z andro i zadowolony, sam bym pewnie poleciał lecz mi proporcje nie pasują. Podobnie z bulkami jest.
Ogolnie te środki na plus bo wygoda i cena jest atrakcyjna.

No cóż będzie trzeba spróbować na własnej skórze, dzięki za pomoc
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 260 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 5273
lodzianin1
Exe andro u mnie lecieli i działało

Podbijam. Badałem estro przed wrzuceniem exe z Andro i miesiąc po - zbija.
1

GO HARD OR GO HOME

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 260 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 5273
Jak sobie chwalicie (lub nie) GH z Andro? Widziałem badania po 5iu ed po kilkudziesięciu injekcjach na poziomie 5 z hakiem i przy tej samej dawce po roku na poziomie 7. Zdania skrajne tak samo - jedni, że ok, inni, że za mało na wynikach. Badane w odpowiednim czasie, żeby w miarę wykluczyć opcję peptydów.

GO HARD OR GO HOME

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 39466 Napisanych postów 92913 Wiek 40 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 965402
nyru
Jak sobie chwalicie (lub nie) GH z Andro? Widziałem badania po 5iu ed po kilkudziesięciu injekcjach na poziomie 5 z hakiem i przy tej samej dawce po roku na poziomie 7. Zdania skrajne tak samo - jedni, że ok, inni, że za mało na wynikach. Badane w odpowiednim czasie, żeby w miarę wykluczyć opcję peptydów.

Gh Andro było badane pod względem zawartości , wszystko wyszło elegancko , śmiało można inwestować...
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51967 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Pewne gh tak jak imperial
1
...
Napisał(a)
Początkujący
dmq92
Pewne gh tak jak imperial

Imperial na kwicie 96-97% czystości.

GO HARD OR GO HOME

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51967 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Tak samo andro
3
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 992 Napisanych postów 10705 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 58917
nyru

Nie sluchaj pajacow odnosnie gh .
Bije androchem gh od poczatku
A tez bilem orginalna apteke i wyniki nie wiele sie roznia.

Ale jak bija zamiast gh peptydy to i wyniki gh wychodza kosmos

Zmieniony przez - snara w dniu 2020-02-18 19:10:07
1

snara

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106434 Napisanych postów 378530 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712108
DNA tren A

2

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Początkujący
lodzianin1
DNA tren A

Pięknie gotują
1

GO HARD OR GO HOME

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły