-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4996188

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4794 Napisanych postów 5715 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 53123
Nesperato
Cześć. Mam pytanie odnośnie Androche*. Zamówiłem ostatnio z innego sklepu testa enan z andro i ten co teraz zamówiłem wydaje się lekko, ale dosłownie lekko bardziej żółtawy niż ten co zamówiłem z innej strony jakiś miesiąc temu. Tamten był dosłownie krystalicznie czysty, jak woda, a ten ma lekki odcień żółtego, ale dosłownie lekki. Widać lekką różnicę w kolorze i do tego dochodzi lekki ból po zastrzyku, gdzie po tamtym nie miałem żadnego bólu. Czy trafiłem na podróbkę, czy mogą odcienie wody się różnić ?

Nie odcienie wody, tylko oleju. Tak, mogą się różnić w zależności od zastosowanego rodzaju oleju. Każda partia może być inna kolorystycznie.
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5667 Napisanych postów 4523 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26433
Nesperato
Cześć. Mam pytanie odnośnie Androche*. Zamówiłem ostatnio z innego sklepu testa enan z andro i ten co teraz zamówiłem wydaje się lekko, ale dosłownie lekko bardziej żółtawy niż ten co zamówiłem z innej strony jakiś miesiąc temu. Tamten był dosłownie krystalicznie czysty, jak woda, a ten ma lekki odcień żółtego, ale dosłownie lekki. Widać lekką różnicę w kolorze i do tego dochodzi lekki ból po zastrzyku, gdzie po tamtym nie miałem żadnego bólu. Czy trafiłem na podróbkę, czy mogą odcienie wody się różnić ?

Nie wiem czy wiesz ale jest coś takiego jak partia i każda partia może wyglądać inaczej . Skończ gimnazjum i dopiero zacznij bić teścia
1

Michass90

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 122 Napisanych postów 614 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 23723
Nesperato

Kolega takiego ma z dużą gumka,mówi że wszystko ok
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 274 Wiek 4 lata Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3007
Michass90
Nesperato

Nie wiem czy wiesz ale jest coś takiego jak partia i każda partia może wyglądać inaczej . Skończ gimnazjum i dopiero zacznij bić teścia

Dlaczego tak agresywnie od razu? Można koledze w normalny sposób wytłumaczyć co i jak.
Takie zachowania może i mogą Ci w jakiś sposób budować ego, ale wysokie ego jest oznaką słabości. Nie mylić adekwatnej samooceny z wygórowanym ego, to dwie zupełnie inne rzeczy. W każdym razie nie po męsku i nie ładnie. Taka tak uwaga.
7
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 377 Napisanych postów 1029 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 27519
Bzdura, trening ego dla faceta jest tak samo ważny jak trening bicepsa :D dla mnie to też nie jest normalne ze ktos wbija w siebie strzykawką substancje niewiadomego pochodzenia i nawet nie wie ze tam jest olej w środku :P
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 274 Wiek 4 lata Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3007
Patriotaa
Bzdura, trening ego dla faceta jest tak samo ważny jak trening bicepsa :D dla mnie to też nie jest normalne ze ktos wbija w siebie strzykawką substancje niewiadomego pochodzenia i nawet nie wie ze tam jest olej w środku :P

Każdy z nas wbija sobie substancje niewiadomego pochodzenia
To jest najlepsze właśnie. Też nie możemy mieć pewności czy to olej czy nie olej i co zawiera
W każdym razie czyjąś niewiedza nie upoważnia nas do atakowania go, wręcz przeciwnie, powinniśmy starać się dzielić nasza wiedza i poszerzać wiedzę tych, którzy jej potrzebują i jej szukają ;) nie chce tu mądrze p******ić, ale z grubsza takie mam podejście do tych spraw.
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 257 Napisanych postów 825 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10577
Natural100procent
Michass90
Nesperato

Dlaczego tak agresywnie od razu? Można koledze w normalny sposób wytłumaczyć co i jak.
Takie zachowania może i mogą Ci w jakiś sposób budować ego, ale wysokie ego jest oznaką słabości. Nie mylić adekwatnej samooceny z wygórowanym ego, to dwie zupełnie inne rzeczy. W każdym razie nie po męsku i nie ładnie. Taka tak uwaga.

Ty stary masz jakieś rozdwojenie jaźni czy ktoś ci te teksty pisze bo co do " ego " to pamiętam jak wszystkich zapraszałeś na solo na priv i udowadniać swoją legitność chciałeś jak z ciebie łacha darli za tren + ćwiczenia na trzepaku plus jaki to ty nie charakterny git jesteś i jaki lont masz krótki do niejasnych wpisów i zaczepek w twoją stronę a teraz matka Teresa wyrozumiałości i współczucia dla innych ....kolego pomoc potrzebna ale ortopedy bo na głowę za późno

Ps. To że ktoś olewa twoje zaczepki nie znaczy że go zdominowałeś a pomorostu są goście w moim wieku którzy zęby zjedli na takich patafianach ii wiedzą czym się kończy wchodzenie z nimi w dyskusję a tym bardziej kontakt fizyczny .

Zmieniony przez - Piękny/młody w dniu 2024-06-23 07:03:47

Zmieniony przez - Piękny/młody w dniu 2024-06-23 07:04:37
1
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106434 Napisanych postów 378530 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712108
Panowie jak dzieci ,kończymy chyba że chcecie mieć poblokowane konta.
2

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 377 Napisanych postów 1029 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 27519
...

Zmieniony przez - Patriotaa w dniu 2024-06-23 07:56:05
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1291 Wiek 41 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27116
Za dużo trenu. :) sezon w pełni
1

Dugi

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły