SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2005710

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 19 Napisanych postów 638 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 15257
drennei
Jakiej firmy polecacie turę?
. Osobiście polecam z Balkana listki z hologramem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2559 Napisanych postów 2561 Wiek 33 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 42337
drennei
Jakiej firmy polecacie turę?
.

Dna Sky Bm Bioniche, ziomek teraz ture z Nouveaux odpalil

dmq92
Zaucha
Pytanie o bol na winie to chyba glowny punkt tego pytania bo o jakosc tych srodkow nie ma co sie martwic z tym labem.


Powiedz to mojemu najszerszemu z ktorego rope sciagam i mam bark jak na syntholu po 2x inj trenu e dna



Zmieniony przez - dmq92 w dniu 2019-10-01 16:23:14


Dhb wbijasz pisales pamietam moze tutaj przyczyna, mi po strzale tydzien wyjelo zyciorysu wiecej nie bilem
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 12900 Napisanych postów 18737 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 338417
Nie. Wbilem 10ml i zero problemu k dobrze zrobione nie jakis syf. A dwa strzaly z trenem dna i tragedia 100% tren.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 12900 Napisanych postów 18737 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 338417
lodzianin1
Może w zimnym za długo leżało i kiepsko rozpusciles
Osobiście wywala zawsze skrystalizowane


Mam nauczkę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 545 Napisanych postów 1388 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 45230
Dawniej tak podgrzewali. Lodzianin masz trochę stażu to nie będę negował.
Ja taki mocno skrystalizowany master biłem po rozpuszczeniu i było ok. Z 50ml tak wbiłem i było ok. Może miałem szczęście
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 68168 Napisanych postów 331561 Wiek 46 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1567227
Testy bez problemów, ale np prima już w ok 50 stopni jak dobrze pamiętam kibel
Kiedys się podgrzewalo to fakt sam tak się bawiłem właśnie z testami
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 12900 Napisanych postów 18737 Wiek 30 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 338417
Ta tylko enan to estr ktory raczek sie nie krystalizuje. A ja obstawiam ze jest przesypane w ch** bo mam taka k***a zgage ze to jest nie pojete i zero apetytu. I dlatego sie skrystalizowal
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 47 Napisanych postów 309 Wiek 39 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 5414
Dobrych pare lat temu trafilem na ome skrystalizowana ale to chyba bylo w skutek zimna bo trzymalismy soki w garazu zeby rodzice nie widzieli:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11020 Napisanych postów 50599 Wiek 29 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 57816
Panowie , czy jak się krystalizuje to przesypany czy zle ugotowany ?
Bo ja mam większość towaru gdzie pływają kryształy .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 47 Napisanych postów 309 Wiek 39 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 5414
To bedziesz bogaty:)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Bialka