SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4882158

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 881 Napisanych postów 1839 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 28915
asdrubal
Hej, wiem ze kwestia raczej mocno indywidualna ale czy na 200 enana na tydzien wynik 35 ( skala 8. - 30 nmol) nie jest za niski? Niedosypane?
Mało.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3094 Napisanych postów 25018 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 414248
Motyl2552
wincol
berni998
Brał ktoś bpc157 androchem tabletki lub jakiś inny lab?

Kolega bierze z Panaxa i podleczyl flaki ale nie powiem Ci co dokładnie miał zdiagnozowane przez lekarza. W każdym razie wczesniej dość często miał problemy kiedy dochodziło do tego że trzeba jeść więcej żarcia na masie. Moment i brzuch wywalony jak balon, wzdęcia, problemy trawiennne itd. od czasu kiedy bierze bpc nic takiego nie mam miejsca

Ile dawkował?

1 tabl.ed , 200mg/tabl chyba są te z Panaxa
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 31 Wiek 47 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1377
Który lab można w ciemno polecić najlepsza jakość, dostępność metka tabsy ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 134 Wiek 43 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 25714
colin2000
asdrubal
Hej, wiem ze kwestia raczej mocno indywidualna ale czy na 200 enana na tydzien wynik 35 ( skala 8. - 30 nmol) nie jest za niski? Niedosypane?
Mało.

Badanie 12 h po iniekcji, ja na tym samym teście po 250 miałem tylko 45 wynik, stad wątpliwość lekka.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 67 Wiek 2 lata Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2900
Mało, ale może tak metabolizujesz testosteron, zmień lab i ponów badanie i będziesz wiedział
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 881 Napisanych postów 1839 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 28915
Możesz dokończyć Vial i zacząć inny. Ewentualnie podnieść mg na tydzień
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3604 Napisanych postów 36615 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261194
witteekk
Panowie jaki proviron będzie dobry ? Andro trzyma poziom ?

Andro a teraz leci od dłuższego czasu actiza
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 839 Napisanych postów 13749 Wiek 52 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 127161
protonvit
Który lab można w ciemno polecić najlepsza jakość, dostępność metka tabsy ?

Z jedzonych na przestrzeni kilku lat: Androchem, Vertex, Nexium, to te w miarę najświeższe, kolejność przypadkowa, wszystkie zaj**iste mety
4
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5562 Napisanych postów 4407 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 25647
Panowie Evo pharm ktoś stosował ? Jakieś opinie ?

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 190 Napisanych postów 252 Wiek 46 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 2125
e-lite
witteekk
Panowie jaki proviron będzie dobry ? Andro trzyma poziom ?

Andro a teraz leci od dłuższego czasu actiza

Actiza oststnio jedzona byla i bdb.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

WHEY premium