CZAS NA SPALANIE, ZGARNIJ -40% Z KODEM: BURN40
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5125190

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9232 Napisanych postów 83623 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 706950
michal1407
panowie mam dylemat deka z Andro czy Nexium ?

Przejrzyj kilka tematów w tył i będziesz wiedział .
2

TRENINGI KATOWICE Sebastian Szmit

Kompleksowe prowadzenie online
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 938 Napisanych postów 2749 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 46909
Mumin222
Ktoś pytał o Dna.śmiało można polecić.skończyłem tren i master.rewelacja.z opinii znajomych inne środki też kręcą pięknie.

A nie wiesz jak tak boldek z DNA działa na estro , zbija czy nie zbija, bo pamiętam że tobie ubija jak mi tzn ja bilem tylko andro który ubija jak się ma ten z DNA
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 131 Napisanych postów 1436 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 30706
lightweight67
ARIMIDEX TEVA - kruszy się jak puder, na moje ch**a daje jutro ide badać, ktoś miał doświadczenia z tym?

stosowałem w bardzo nie dalekim czasie , mój akurat się nie kruszy, bardzo dobrze się łamie i działa tez bardzo dobrze

siła jest bogiem,trening nałogiem,rzeźba zabawą,masa podstawą

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1234 Napisanych postów 26454 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 298709
michal1407

Nexium bralem, bardzo dobra deka, zreszta jak caly Nexium.

Zmieniony przez - Aras84 w dniu 10/13/2019 8:36:39 PM
3
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9232 Napisanych postów 83623 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 706950
Ketchup123
Mumin222
Ktoś pytał o Dna.śmiało można polecić.skończyłem tren i master.rewelacja.z opinii znajomych inne środki też kręcą pięknie.

A nie wiesz jak tak boldek z DNA działa na estro , zbija czy nie zbija, bo pamiętam że tobie ubija jak mi tzn ja bilem tylko andro który ubija jak się ma ten z DNA

A jakbyś wolał ? To zaraz pojawi się kilka nowych nikow i tak będzie .
Jak działa to bij i nie kombinuj
1

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 120 Napisanych postów 1048 Wiek 44 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 31664
Damianzz25
A IP ktoś słyszał jak ostatnio klepali?

IP prop kiedyś u mnie chwalili - ten w przezroczystej butli, nie ten org.
Sam miałem od nich Prime
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Aras84
michal1407

Nexium bralem, bardzo dobra deka, zreszta jak caly Nexium.

Zmieniony przez - Aras84 w dniu 10/13/2019 8:36:39 PM

I tak zaraz będą te same pytania , tak jakby co tydzień jakość środków się zmieniała
4

...
Napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 20998 Napisanych postów 71664 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 577059
Damianzz25
A IP ktoś słyszał jak ostatnio klepali?

Znam pare osób które od lat lecą na towarze od IP czy LK i chwalą sobie te laby. Zresztą stan inj IP jeden z lepszych jakie brałem.
1

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11186 Napisanych postów 52002 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Ketchup123
Mumin222

Co wy z tym ubijaniem e2 , bold to bold .
Mnie żaden nic nie ubił . Dna czy andro .
To skrawa indywidualna
1
...
Napisał(a)
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3635 Napisanych postów 36647 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261382
michal1407

Nandro z Nexiuma od kilku lat stosuje jest cały czas petarda
3
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

fru
Polecane artykuły