EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5064022

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 20994 Napisanych postów 71653 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 577020
Chłopie nie świruj poleć pare tyg i zrób sobie testa i od razu prol/estro żeby sprawdzić czy leki potrzebne.
5

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 83 Napisanych postów 61 Wiek 29 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 2448
Panowie clen Db pharmy podrabiają? Bo 3 dzień leci, dzisiaj 0.08mg wrzuciłem z rana i na razie nic. Pierwszy dzień lekki ból głowy, wczoraj ręce trochę latały przez krótki czas, a dzisiaj nic na razie. Temp. ciała bez zmian.

Uważaj na głos w Twojej głowie, który mówi, że nie dasz rady...
KŁAMIE SKU*WYSYN

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2948 Napisanych postów 15947 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 892290
Nie spotkałem się do xx czasu z wałami db clenu. Skoro nie masz sajdów to nic tylko się ciesz.
Ja nie wiem co za moda ostatnio jest na to, że trzeba czuć sajdy żeby środek działał
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3779 Napisanych postów 9621 Wiek 46 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 407794
Nie ma sajdow to wiadomo, że środek nie działa
1

OnGear

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106576 Napisanych postów 378737 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712654
skromnywariat
Panowie clen Db pharmy podrabiają? Bo 3 dzień leci, dzisiaj 0.08mg wrzuciłem z rana i na razie nic. Pierwszy dzień lekki ból głowy, wczoraj ręce trochę latały przez krótki czas, a dzisiaj nic na razie. Temp. ciała bez zmian.

Daj jutro na czczo 120 mnie taka dawka tej firmy już zawsze dobrze klepała
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 361 Napisanych postów 525 Wiek 45 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 3144
skromnywariat

Nie slyszalem bardziej bardzo chwalony clen tabs i helios ma ten lab
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 29078 Napisanych postów 71048 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 548994
Oddalbym wiele zeby nie miec sajdow, 1tab clena db mnie telepie i jestem nieogarniety.
Watpie zeby podrabiali go, nie spotkalem sie i nie slyszalem
1

"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."

...
Napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 20994 Napisanych postów 71653 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 577020
Bardzo wątpię w podróbke DB Pharmy
2

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 83 Napisanych postów 61 Wiek 29 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 2448
Czyli wychodzi na to, że działa tylko po prostu nie ma sajdów aczkolwiek zauważyłem, że od wrzucenia clenu skurcze łapią często i dosłownie wszędzie

Uważaj na głos w Twojej głowie, który mówi, że nie dasz rady...
KŁAMIE SKU*WYSYN

...
Napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Clena nie bierzesz dla sajdów. Zmierz bf teraz i po, i masz wiedze czy clen działał
2

doping & zdrowie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Dzien ojca
Polecane artykuły