EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5071233

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 55 Napisanych postów 323 Wiek 38 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 24352
dmq92
Tak i go j**alem zawsze za to ale to wyglada legitnie. Prosze o nr partii i sam sprawdze bo u mnie 3 leci na cypku tym posle ich na badania

Hehe raz zesmy się scieli a Ty już mówisz że zawsze.

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2020-02-15 21:09:17
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106591 Napisanych postów 378764 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712722
Nie wklejamy tutaj zdjęć, wystarczy wpisać nr serii

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 55 Napisanych postów 323 Wiek 38 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 24352
Ok. Batch 00193
Do 12.2022
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11184 Napisanych postów 51987 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
KimDzongUn
dmq92
Tak i go j**alem zawsze za to ale to wyglada legitnie. Prosze o nr partii i sam sprawdze bo u mnie 3 leci na cypku tym posle ich na badania

Myslalem, ze dwa. Ale bez znaczenia. Dałeś cynk, trzeba sprawdzic. Od tego jest to forum zeby sie dzielic info
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 55 Wiek 5 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 1675
Vir-Provigil czy Ovigil? W który lepiej inwestować ?
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 274 Wiek 46 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 19642
bartolocik
Vir-Provigil czy Ovigil? W który lepiej inwestować ?

Najlepiej w Apteke Pregnyl
ale jak.masz tylko z tego wybor to Provigil
1
...
Napisał(a)
Specjalista
dmq92
KimDzongUn
dmq92

Myslalem, ze dwa. Ale bez znaczenia. Dałeś cynk, trzeba sprawdzic. Od tego jest to forum zeby sie dzielic info

o to mi chodzi. Należy ufac, ale kontrolować. T-400 komuś z andro podobno też się trafiło podejrzane ( jakiś czas temu) - sprawdzenie dużo nie kosztuje. Poprostu nastepnym razem zamiast 4 butli zamówie jedną obczaje czy wszystko ok i tyle.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 108 Napisanych postów 437 Wiek 40 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 225066
KimDzongUn
Ok. Batch 00193
Do 12.2022
Oni zmieniają te numerki batch,data:). Ja tego cypka brałem w pażdzierniku ale go odstawiłem
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 125 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 14051
KimDzongUn
dmq92
KimDzongUn
dmq92

o to mi chodzi. Należy ufac, ale kontrolować. T-400 komuś z andro podobno też się trafiło podejrzane ( jakiś czas temu) - sprawdzenie dużo nie kosztuje. Poprostu nastepnym razem zamiast 4 butli zamówie jedną obczaje czy wszystko ok i tyle.

Jechalem to t400 po paru szczalach odstawilem. bol nie do zniesienia nawet do 7-9 dni ale dalem andro 2ga szanse I zakupilem tren e mam nadzieje ze bedzie dobrze tym razem
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 992 Napisanych postów 10705 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 58917
daniel2237
KimDzongUn
dmq92
KimDzongUn
dmq92

Jechalem to t400 po paru szczalach odstawilem. bol nie do zniesienia nawet do 7-9 dni ale dalem andro 2ga szanse I zakupilem tren e mam nadzieje ze bedzie dobrze tym razem

Jedna partia androchemu t400 byla lipna olej h**owy i stezenie za mocne

snara

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły