Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
577
Napisanych postów
1255
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
26368
Psycho Dad
Przybijał ktoś, coś z androxenu? W sumie mi bardziej o sarmy chodzi, ale kieruję się tym, że jak ktoś przybił testa/mastera/primkę i klepało, to i sarmy będą dobre.
Androxen to jeszcze istnieje kiedyś sporo z tego labu bilem I dobre było
Szacuny
609
Napisanych postów
1488
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
11297
Dokładnie, ja polecam Androchem bo naprawdę się postarali,Vertexa, Panaxa, Soda i znalazło by się jeszcze parę a z żadnym labem nie mam nic wspólnego, po prostu wybieram to co dobre i sprawdzone, biłem, biję każdy z tych labów i z każdego byłem i jestem zadowolony, podkreślam że to nie reklama tylko propozycja dla innych żeby ktoś się nie naciął na coś niesprawdzonego, ale każdy ma prawo wybrać lab jaki chce, nic mi do tego
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2022-10-05 08:31:03
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
3179
Napisanych postów
24950
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
413357
To nie zawsze jest kwestia tego co dobre i sprawdzone.. sam bilem różne laby, zawsze pewne, sprawdzone, nie rzucam się na wynalazki , często do czasu było ok a później nagle inj stawały się mniej lub bardziej bolesne więc trzeba było szukać innego. Raz się okazało że producent zmienił olej, innym razem żadnych zmian nie wprowadzał itd ale nigdy przez to nic złego na taki lab nie pisałem bo to sprawa dość mocno indywidualna jak widać.. co mają napisać w takim razie Ci dla których inj apteczych środków są bolesne ...czasem wystarczy mózgu uzyc i ugryźć się w język a nie pisać co slina na język przynieście..
Nie pisze teraz do nikogo personalnie zeby znowu ktoś urazony się nie poczul a ogólnie zeby czasem najpierw się zastanowić co chcemy napisać
Zmieniony przez - wincol w dniu 2022-10-05 08:41:53
Zmieniony przez - wincol w dniu 2022-10-05 08:42:40
Szacuny
609
Napisanych postów
1488
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
11297
Jasne że tak jest, nie ma chyba z tych topowych labów takiego, który by nie zaliczył wpadki, ja akurat mocno się zdziwiłem jak otwarłem paczkę jednego z "lepszych" labów, klepie jak trzeba ale co któryś amp wylany, źle zgrzane ampy z góry, nie będę wymieniał nazwy labu ale tak się zdarza nawet u najlepszych
Szacuny
5120
Napisanych postów
13129
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
771256
To ja to samo zdanie co Gucio. Vertex też spoko. Clen, oxa, wino. Soda - master E, tren E, prima, GH, oxa sprawdzone i działa. Andro wszystko co dostałem też jak trzeba. A wtopa to się chyba może zdarzyć każdemu. W końcu to nie koncern farmaceutyczny
3
"Wszystko co teraz potrzebujesz to odrobina wyobraźni...Wasza wyobraźnia czy w to wierzycie czy nie, jest zwiastunem szczęścia jakie zagości w waszym życiu. Jeśli nie jesteś w stanie wyobrazić sobie tego jak może być, to nie oczekuj, że kiedykolwiek to ujrzysz spoglądając w lustro"