-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4994704

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5667 Napisanych postów 4523 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26433
Jacoo88
Ma pisać o refund do tego dila co sprzedaje środki 2x drożej pod nazwą AC pl?
A jak nie dostanie to znów nagonka na lab,jaki to nie dobry i wałki robią ;)

Ta strona to nie jest oficjalna strona andro . Bo andro takiej nie posiada chyba na necie sa 2 stronki które maja asortyment andro i obie maja ceny zdrowo przesadzone : )

Michass90

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4790 Napisanych postów 5713 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 53095
Michass90
Jacoo88

Ta strona to nie jest oficjalna strona andro . Bo andro takiej nie posiada chyba na necie sa 2 stronki które maja asortyment andro i obie maja ceny zdrowo przesadzone : )

Ale on o tym wie i nie musisz mu takich rzeczy tłumaczyć, wystarczy przeczytać jego post ze zrozumieniem
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 377 Napisanych postów 1029 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 27492
Jeśli chodzi o tą stronkę andro to mogę Wam powiedzieć ze raz od nich zamawiałem i był to testosteron base a dostałem w środku NPP to na drugi dzień wysłali mi jeszcze raz testo base i NPP kazali sobie zostawić gratis także nie walą w chvja ale ceny faktycznie srogie.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 122 Napisanych postów 614 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 23723
Kilku kolegów ma teraz ta partie andro z żółtym olejem i większą gumka...jeden z nich zrezygnowal kiedyś z panaxa ,bo miał stany zapalne,obecnie bijąc ta partie andro ,nie narzekaja
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 23 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 781
4 osoby ode mnie go biją i każdy narzeka w tym ja. Nie chce mi się wierzyć, że to inny olej, za dużo alko czy coś. Spieprzona partia i tyle.
Jak wyżej, nie chce mi się wierzyć,że inni biją i nie narzekają. Gdybym miał jak kiedyś "cobra" z etykietą wydrukowaną z drukarki i śmieszną ceną to bym nawet tutaj nie wysilał się napisać. Ale to Androchem. Przez dobrych kilka lat i "wlanych" do tyłka setek ml było dobrze.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5667 Napisanych postów 4523 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26433
Psycho Dad
Michass90
Jacoo88

Ale on o tym wie i nie musisz mu takich rzeczy tłumaczyć, wystarczy przeczytać jego post ze zrozumieniem

Spokojnie ja to wiem . Ale są osoby które pytają czy te strony z androchem w nazwie to strony oficjalne andro więc napisałem i tyle

Michass90

...
Napisał(a)
Początkujący
Napisałem z zapytaniem czy to ori wypust czy co.
Nie mam 15 lat żeby składać "reklamacje" na środki w necie
Co innego jakbym tam zamawiał ale tak mają przebitkę prawie 2x.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 257 Napisanych postów 825 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10577
Panowie żółty olej kiedyś miałem w panax i jedną partię zbadałem i zamówiłem wiecej kilkadziesiąt viali . Przyszło bardziej żółte niż to co miałem /badałem i piszę z pretensjami do dila że to inne rozlanie i badanie ch warte . On na to ok zbadaj kasę oddam w towarze , zbadałem i niecałe 260 mg więc bajka . Sraczka niepotrzebna była czyli a towar primo sort .
...
Napisał(a)
Początkujący
Kolor kolorem ale tu chodzi o bolesność nie tylko po strzale ale o stany zapalne. Nawet jakby był zielony(kiedyś był taki wynalazek coś chyba Hulk xD) a jakby nie było stanów zapalnych to w porządku.
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6730 Napisanych postów 16831 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399917
to prawdopodobnie tylko kolor oleju, bioniche mialo orzechowy i bylo czesto ciemny braz, sam mialem kumpla, ktory narzekal na tren nexium, bo byl bez koloru i mowil ze lipa, bez nawet bicia tego, to wszystkie treny mial mocno zoltawe. niedlugo beda ludzie narzekac ze raz mete mieli rozowa a raz niebieska jw. slac na badania i tyle, jak kogos pizga i masz podejrzenie, ze moze nie byc ori, to zrob foty i wyslij do brandu z zapytaniem czy to ich czy to jakis fejk, tak samo jak imperial robil z hgh a pozniej wypuscili sprostowanie i manual, jak sprawdzic czy towar legitny, mowisz, ze kolor inny, pizga po szocie, cos z zaciskiem i gumka tez inaczej niz zwykle, moze oni cos wiedza o tym no i jak pizga wszystkich w twoim otoczeniu, to jednak cos musi byc zj**ane?

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły