achhilles72witam jakie śą opinie o ffirmie Medical Pharma czy można spoko poleciec na środkach tej firmy
Zmieniony przez - achhilles72 w dniu 2023-07-28 15:26:38
Używam od lat. Nie zawiodłem się.
Ilość wyświetleń tematu: 3731883
achhilles72witam jakie śą opinie o ffirmie Medical Pharma czy można spoko poleciec na środkach tej firmy
Zmieniony przez - achhilles72 w dniu 2023-07-28 15:26:38
WiadNie wiem na czym jest andro i nie znam się na produkcji, ale zastanawia mnie to, że kolor cypionatu, a właściwie odcień bywa różny w zależności od partii. W przypadku enantatu jest przeźroczysty, więc trudno tak... organoleptycznie stwierdzić jakieś zmiany. Może jest tak, że nie zawsze stosują ten sam olej lub o tych samych parametrach. Jak to w underach bywa...
Brak podpisu
WiadNo chyba nie do końca. To nie jest tak w Andro, że sobie raz ustawią datę i sru przez pół roku czy rok lecą tę samą. Zwróć uwagę, że jest to data dzienna i wcale niełatwo trafić drugą taką samą jeśli kupujesz w odstępie miesiąca czy dwóch.
Nawiasem mówiąc... zakładając, że Andro dodaje 3 lata do daty produkcji viala... łatwo można sobie wyliczyć jak daleko dil jest od producenta w łańcuszku dystrybucji.![]()
Brak podpisu
YelouBananaZjakiego labu brac tren ace żeby nie natrafić na wałka andro ma dobre treny czy coś innego szukać ?
YelouBananaZjakiego labu brac tren ace żeby nie natrafić na wałka andro ma dobre treny czy coś innego szukać ?
Nasz sklep
Mega promocja