SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3238276

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2500 Napisanych postów 13234 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 466134
..

Zmieniony przez - krzykacz w dniu 2023-01-02 16:22:32
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2339 Napisanych postów 9089 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 467396
Awaryjna szata póki nie będzie nowej

Nie zaprzątajcie sobie głowy rozkminami z inna butla czy lekko zmieniania naklejka

Tego nigdy nikt nie podrabiał
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 170 Wiek 27 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 4042
Marian 87.

Nie zaprzątajcie sobie głowy rozkminami z inna butla czy lekko zmieniania naklejka

Naklejka pół biedy ale jak wyciągnąłem butle, to aż sprawdzilem czy mam palce jakieś tłuste czy o co chodzi - mega dziwna struktura szkła. A że już chwile lece na tym cypio, to mnie to zdziwiło i wolałem spytać. Dzięki!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2152 Napisanych postów 23794 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 394988
Marian 87.

Żeby to takie proste było
..znam takich co bez kartonika już nie chcą jakby w nim drzemała jakaś ukryta moc
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1467 Napisanych postów 4148 Wiek 44 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 37603
Dziwna struktura szkła? Aż z ciekawości złapałem stary flakon i nowy w dłonie... szczerze, nie widzę różnicy, a niw dotyku, ani wizualnej zmiany nie zauważyłem Może masz tłuste paluchy po świętach, sprawdź BF? A może za słoik majonezu złapałeś...
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 500 Napisanych postów 1291 Wiek 42 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 23938
Nie patrzcie na opakowanie a na jakość zawarta w środku. Czyli badania po wbiciu lub bezpośrednio do laboratorium z sokiem.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 71 Napisanych postów 597 Wiek 31 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 7870
Ale powiedz- jakbyś dostał z pewnego labo soki w bursztynowych flakonach nabrał byś podejrzeń?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 67 Napisanych postów 835 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 99746
Opakowanie opakowaniem, ale sam flakon też musi spełniać jakieś wymogi. Kiedyś brałem Revolta i za każdym przebiciem gumki, jej drobinka dostawała się do lotki. Potem pływał w oleju taki farfocel...
2

Teraz... teraz wasze wargi praktycznie się już stykają...
A potem po prostu jej mówisz, jak bardzo jej nienawidzisz.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2500 Napisanych postów 13234 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 466134
colin2000
Nie patrzcie na opakowanie a na jakość zawarta w środku. Czyli badania po wbiciu lub bezpośrednio do laboratorium z sokiem.

Opakowanie mimo wszystko też świadczy o jakości.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 41 Napisanych postów 524 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 32963
Mahler
Opakowanie opakowaniem, ale sam flakon też musi spełniać jakieś wymogi. Kiedyś brałem Revolta i za każdym przebiciem gumki, jej drobinka dostawała się do lotki. Potem pływał w oleju taki farfocel...

Ja nie miałem takich problemów.
Jedynie meta inj przyszła skrystalizowana. Rozpuszcza się dopiero po podgrzaniu nad ogniem ale potem z powrotem krystalizuje. To nawet tego nie wbijalem. Ale to chyba dlatego że oni nie robili nic na gwajakolu
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Obnizka