-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5005673

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 120 Napisanych postów 1047 Wiek 44 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 31627
SquneR
Vertex ori działa ?dostalem rozne opakowanie

Zmieniony przez - SquneR w dniu 2023-06-18 00:21:36

Masz starą i nową szatę
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 382 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 15289
Trenbolon ace z malay tigera ten 150mg/ml macie jakieś opinie o nim bił ktoś dobry czy raczej nie dzięki pozdro
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 865 Wiek 33 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 10421
Czy HCG Actiza jest aktualnie tylko i wyłącznie w stężeniu 2500 ui? Wszędzie widzę szaty z 5000 ui a kilka stron wstecz wzmianka, że teraz robią po 2500 ui.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 514 Napisanych postów 1505 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 110754
Tak, stare wypusty wciąż maja
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 514 Napisanych postów 1505 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 110754
sHarkYy
Jakie DHB na tą chwilę godne uwagi?
Podobno dobre musi coś pobolewać, czy to kit?

Nie musi. Biłem androchem i nic nie bolało
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 120 Napisanych postów 1047 Wiek 44 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 31627
SięNiePoddawaj
sHarkYy
Jakie DHB na tą chwilę godne uwagi?
Podobno dobre musi coś pobolewać, czy to kit?

Nie musi. Biłem androchem i nic nie bolało

Ile na raz?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 147 Wiek 29 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 5320
sHarkYy
SquneR
Vertex ori działa ?dostalem rozne opakowanie

Zmieniony przez - SquneR w dniu 2023-06-18 00:21:36

Masz starą i nową szatę

ale polecacie ten Vertex jest ok?

Zmieniony przez - SquneR w dniu 2023-06-18 21:27:12
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1292 Wiek 41 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27130
maćkowiak
Trenbolon ace z malay tigera ten 150mg/ml macie jakieś opinie o nim bił ktoś dobry czy raczej nie dzięki pozdro

Też mam 3 opak tego trenu leżą już lupę czasu czy działają. Kiedyś kumpel bił chwalił. Zresztą widać było. Ja nie biłem leży mi i czeka

Dugi

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5669 Napisanych postów 4526 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26457
Dugii2
maćkowiak

Też mam 3 opak tego trenu leżą już lupę czasu czy działają. Kiedyś kumpel bił chwalił. Zresztą widać było. Ja nie biłem leży mi i czeka

U mnie leżą 2 treny ace i 1 enan ale jeszcze sobie poczekaja . Albo dam microdosing podobno male dawki też robia robotę przy mniejszych sajdach

Michass90

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1292 Wiek 41 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27130
Michass90
Dugii2
maćkowiak

U mnie leżą 2 treny ace i 1 enan ale jeszcze sobie poczekaja . Albo dam microdosing podobno male dawki też robia robotę przy mniejszych sajdach

Oczywiście ja za każdym razem co dawałem 100 mg co 2 ed zawsze się załatwiłem. Biłem i 50 co dziennie też padłem. Brak trawienia itd a wtedy to już lipa bo i jak niejesz nie orzyswajasz to nabicie wszystko znika i jest gorzej niż przed rozpoczęciem.
Jak wejdę na tren jeżeli wogke wejdę to będą to micro dawki. Ace. Żeby mnie kontrolę. Typu 20-30 mg plus probiotyki maślan sodu. Ostriseot. Rano i wieczorem po 2 lychy. Może coś jeszcze. Trenu e nie tykM bo co próbowałem to niby nic nie klepalo. A po czasie bum taki że musiałem odkładać i tydzień dochodzić do siebie

Dugi

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły