EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5082953

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 605
Tutaj obrazek z numerem partii

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2019-08-08 05:18:05
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11185 Napisanych postów 51987 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
700 mg week za mala dawka? Aha zbadaj estradiol jak bedzie w kosmosie a oontrolujesz estro bedziesz wiedzial czy tam jesy tren bo 0rzeklamuje. Prostr
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2010 Napisanych postów 3646 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 78425
sHarkYy
Michał1996T
Bo właśnie mam do wyboru z tych: DNA, Alchemia, Bioniche, AlphaGEN, Malay Tiger, BM Pharmaceuticals, Medi-Tech.

Lecę właśnie T400 DNA i bardzo dobrze robi, więc prop też powinien działać

Propka bym wzial Bioniche. Najlepszy jaki bilem.
...
Napisał(a)
Początkujący
dmq92
700 mg week za mala dawka? Aha zbadaj estradiol jak bedzie w kosmosie a oontrolujesz estro bedziesz wiedzial czy tam jesy tren bo 0rzeklamuje. Prostr

Dlatego uważam że musi być zanizony bo nie czuje mega petardy.
...
Napisał(a)
Początkujący
Sumie to nic nie czuje. Do tego leci sustanon od virtutis
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11185 Napisanych postów 51987 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Gigi9204
Witam Panowie czy ktoś orientuje się cypio Platinium labs warto inwestować na obecną chwilę?

Warto . Tam siedzi 300 mg
I leciałem tego cypka .
...
Napisał(a)
Ekspert
Gigi9204
Witam Panowie czy ktoś orientuje się cypio Platinium labs warto inwestować na obecną chwilę?

Jak najbadziej . Dobry cypek . 300 mg
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2010 Napisanych postów 3646 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 78425
polskasila00
Sumie to nic nie czuje. Do tego leci sustanon od virtutis

To pierwszy cykl? Zrob badania tst i e2 i bedziesz mial czarno na bialym. Ja przy takiej dawce trenu pewnie bym glowy urywal za to ze sznurowki sa biale albo czarne.
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2948 Napisanych postów 15947 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 892309
polskasila00
dmq92

Dlatego uważam że musi być zanizony bo nie czuje mega petardy.

Albo za bardzo się nakręciłeś na działanie trenu i oczekujesz bóg wie czego
...
Napisał(a)
Początkujący
Nie jest pierwszy cykl. Czuje tylko suste. Tren kiepsko. Brałem już treny i wiem jak to wygląda. Tutaj nie czuje nic. Mimo że towar wklepany na stronie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Syrop
Polecane artykuły