kaczo
Ilość wyświetleń tematu: 3717972
kaczo
kaczoA jak antek oral z andro? Nigdy nie lecialem A teraz na mini masę będzie szedł![]()
kaczo
kaczoPo mini cut mam wskoczyć na taką mini masę i właśnie ma iść antek i teść i zaraz redukcja do kości master i test. I wszystko z andro zamówione. Ten co mi pomaga właśnie mówił że on jedzie i wszystkim podopiecznym też doradza właśnie andro...
pawel82kaczoPo mini cut mam wskoczyć na taką mini masę i właśnie ma iść antek i teść i zaraz redukcja do kości master i test. I wszystko z andro zamówione. Ten co mi pomaga właśnie mówił że on jedzie i wszystkim podopiecznym też doradza właśnie andro...
Każdy jeden środek Androchemu działa świetnie...lab naprawdę na wysokim poziomie już od dobrych kilku lat ! Przerobilem prawie wszystko i jeszcze nigdy sie nie zawiodłem...Ty również będziesz zadowolony , zobaczysz![]()
tytpawel82kaczoPo mini cut mam wskoczyć na taką mini masę i właśnie ma iść antek i teść i zaraz redukcja do kości master i test. I wszystko z andro zamówione. Ten co mi pomaga właśnie mówił że on jedzie i wszystkim podopiecznym też doradza właśnie andro...
Każdy jeden środek Androchemu działa świetnie...lab naprawdę na wysokim poziomie już od dobrych kilku lat ! Przerobilem prawie wszystko i jeszcze nigdy sie nie zawiodłem...Ty również będziesz zadowolony , zobaczysz![]()
andro mialo mega wpadke z trenami
aktualnie andro ok
Nasz sklep
Mega promocja