Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4955016

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 168 Wiek 48 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 2044
Jacoo88
Tadalafil zawiera wystarczy ulotkę pobrać nie jest to jakiś magicznie opracowany lek.
Jest jest tyle lepszy od sild. Że nie ma tylu skutków ubocznych temu też wolę tadalafil
Te 5mg trochę słabo mi się wydaje,ale jasne daj relacje po to forum jest..

Daje relacje, biore Erlis 5mg ponad tydzien i moge smialo powiedziec ze dziala rewelacyjnie. Zadnych odczowalnych skutkow ubocznych typu bol glowy itp. Te 5mg w zupelnosci wystarcza ,bo wystarczy delikatny bodziec i w chwile jestem gotowy. Wrecz musze sie natrudzic w miejscu publicznym przytulajac swoja kobiete bo nawet wtedy czuc dzialanie tego srodka. Moge sie odniesc do innych srodkow starej generacji gdzie bol glowy byl norma, tutaj nie ma nic takiego , mam wrazenie ze tez inaczej i lepiej dziala pobudzajaco, malo tego odczucia podczas zblizen i doznania sa lepsze. Takze smialo polecam jak macie mozliwosc zakupu erlis

kokos

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1111 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
Ja jak daje 5mg ed to codzienne namioty po nocy obowiązkowo aż męczące już

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 257 Napisanych postów 825 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10551
Po co leczyć coś z czym nie ma problemu ? Serio z wami tak slabo w tych tematach ? Na upartego nie lepiej zarzucić przed akcją raz na tydzień niż ed ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3098 Napisanych postów 25076 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415049
Ed to raczej podaję się dla innych korzyści niż tylko przed sexem , tak mi się wydaje przynajmniej i mialo by to sens
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 257 Napisanych postów 825 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10551
Ja to brałem jak była jakaś przelotna znajomość i chodziło o długą i ostrą noc a do codziennego życia z kobietą to przesada bo bym ją zajeździł albo by mnie zostawiła
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 367 Napisanych postów 1023 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 27094
Mi się wydaje ze to jest po prostu korzystanie z dobrodziejstw współczesnej medycyny :P równie dobrze można powiedzieć po co bierzesz testosteron przecież masz swój, czy tak z Tobą źle? :D jak nie ma przeciwskazań do stałej "suplemetnacji" a dodatkowo obniża ciśnienie, pompuje na siłce, działa prozdrowotnie na prostatę to nie wiem czy jest sens się na tym rozwodzić jak kogoś stać :D. To nie jest tak ze od razu zajedziesz panne bo to nie działa na libido tylko na samą erekcje ale nie bede ukrywać ze jak brałem przez kilka dni własnie 5mg ed to praktycznie erekcja była 24 na dobę :P
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106297 Napisanych postów 378321 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711583
Przecież 5 mg bierze się chociaż by dla ochrony prostaty a nie dla poprawy erekcji ,ale z takimi tematami zapraszam panowie do tematu

https://www.sfd.pl/Dyskusje_o_żarciu_,treningu_i_innych_czynnikach_przełamujacych_stagnacje_.-t1185334.html 
2

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 230 Napisanych postów 777 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12703
Patryk iwański kilka, kilkanaście postów z zachodu wrzucal na temat tadafilu. Z tego co pamietam 5 dni brane do 2 dni odpoczynku co by ponoć regresu nie było. Ja tam planuje co 2 dzień od jutra.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 98 Napisanych postów 401 Wiek 30 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 6847
Psycho Dad

Teoretycznie handlarz powinien mieć spory zapas chyba ze był bardzo blisko źródła i tez go powineli .
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22046 Napisanych postów 31899 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885463
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły