Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4955081

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3175 Napisanych postów 13767 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 186590
LevelPl
Nie, nie powinno ;) to jest dawka czysto trt ;) pytanie czy maszyna nie widzi nandro jako testa w krwi ;) nieraz się mówiło o zakłamaniu np. estro przy trenie itd ;)

nie nie widzi, npp to nie tren, nigdy tak nie bylo i nie bedzie, nie wymyslaj
1

Brak podpisu

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3175 Napisanych postów 13767 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 186590
Krystian_Wilk
Skoro o panaxie mowa, aktualnie leci npp z tego labu 455mg/week i cypionat remedium 100mg/week i zobaczcie jaki test wyszedł na badaniach:

Chyba tak być nie powinno?

Zmieniony przez - Krystian_Wilk w dniu 2024-10-10 16:14:33

Zmieniony przez - Krystian_Wilk w dniu 2024-10-10 16:15:08

a jak bijesz tego tescia, kiedy ile?

Brak podpisu

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 59 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 4249
0,15ml e2d podskórnie (stężenie 250mg/ml)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
to daje 131mg według etykiety, mi przy takiej ilosci tez zamyka skale w labie, wszystko ok, mozna sie rozejsc

Brak podpisu

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22046 Napisanych postów 31899 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885463
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1226 Napisanych postów 2035 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54669
Arkus P
LevelPl
Nie, nie powinno ;) to jest dawka czysto trt ;) pytanie czy maszyna nie widzi nandro jako testa w krwi ;) nieraz się mówiło o zakłamaniu np. estro przy trenie itd ;)

Jesteś pewien? Podobno właśnie zakłamuje testosteron całkowity ale wolnego już nie ;)

?si=hrc9z-IL-NRLTiIU

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
tak, chętnie bym ci udowodnił ale no jak :) musial bys tu byc,
wiadomo, moglem miec nieco przesypanego testa, choc cypio niewiele da sie przesypać, to wiecej jak 300 tam na pewno nie bylo, zdarza sie, widac po badaniach, ale pewien nie moge byc no bo nie wysylam kazdego flakona do labu,
w kazdym razie tak to zawsze u mnie wyglądało w diagnostyka.pl

Zmieniony przez - Arkus P w dniu 2024-10-10 17:07:59

Brak podpisu

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 59 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 4249
prz1993
Ale to jest prawie 4x norma, serio na nieco ponad 100mg week masz takie wyniki??

Serio Przemku, po co miałbym kłamać? Sam jestem lekko mówiąc zły, że obkupiłem się w npp panaxa, który okazał się być jakimś testem najwyraźniej...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
LevelPl
Arkus P
LevelPl

Jesteś pewien? Podobno właśnie zakłamuje testosteron całkowity ale wolnego już nie ;)

?si=hrc9z-IL-NRLTiIU

a sorry ja to zle przeczytalem, myslalem ze chodzi ci o wplyw npp na wynik estro tak jak w przypadku trenu,
co do wplywu nandro na wynik testosteronu, nie mam pojecia, trzeba by jakiegos kozaka namowic na nandro solo i wyslac go do labu ;D

Brak podpisu

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106297 Napisanych postów 378321 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711583
Czyli najlepszy cykl to npp solo
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły