Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
723
Napisanych postów
18612
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
153557
CwiczDuzo
Ja bije teraz testowo Hermes Pharma bo dostałem dwa flakony w prezencie. Test tam jest na bank,brak stanów zapalnych. Środek dobrze zrobiony,na oleju z pestek winogron.
A u mnie u znajomego stany zapalne po Hermes a wiec różnie bywa
Szacuny
53
Napisanych postów
216
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
10160
Brałem to pod uwagę, dlatego przejdę na enana jak po wczorajszym strzale z kolejnego labu dalej bedzie lipa, na razie po nocy jest w miarę dobrze, czuje tylko lekki bol. Albo do wieczora przejdzie albo sie bardziej rozkreci, wtedy prop idzie w odstawkę.
"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.”
Szacuny
4567
Napisanych postów
14583
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
380513
podobnie mam tylko nie jakos ostro, ze propa 'czuje miejsce' raz mniej raz bardziej po kazdym szocie, bioniche mialo temat na oleju orzechowym i ich produkty mnie nigdy nie nap*****laly ale tego labu juz nie ma chyba lata... wiec znam twoj bol.
Szacuny
53
Napisanych postów
216
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
10160
lordknaga
podobnie mam tylko nie jakos ostro, ze propa 'czuje miejsce' raz mniej raz bardziej po kazdym szocie, bioniche mialo temat na oleju orzechowym i ich produkty mnie nigdy nie nap*****laly ale tego labu juz nie ma chyba lata... wiec znam twoj bol.
jakie laby testowales? probowales andro?
Tak, wlecialo andro, ions, vertex a teraz organica bo ponoc jest na oe. Juz czuje ze tez nie bedzie dobrze... w poniedziałek przybije enana.
"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.”
Szacuny
1468
Napisanych postów
4148
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
37609
s0pel
Tak, wlecialo andro, ions, vertex a teraz organica bo ponoc jest na oe. Juz czuje ze tez nie bedzie dobrze... w poniedziałek przybije enana.
Może po prostu prop Ci nie siedzi i tyle. Nie chodzi o lab czy olej. Pisałem już tu kilka razy, ja np. nie toleruję enana, a cypio mi wchodzi elegancko. Niby różnią się tylko jednym atomem węgla, a po enanie zawsze boli mnie noga ze 2-3 dni. Cypio bezproblemowo i to nieważne jaki lab, każdy enan u mnie = ból, każde cypio jest cacy.