Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
5120
Napisanych postów
13129
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
771256
W tyłek bo to świeżak. Coś tam go pobolewa, ale normalnie jak to rozdziewiczony mięsień. Stanu zapalnego i gorączki nie ma, ani opuchlizny.
1
"Wszystko co teraz potrzebujesz to odrobina wyobraźni...Wasza wyobraźnia czy w to wierzycie czy nie, jest zwiastunem szczęścia jakie zagości w waszym życiu. Jeśli nie jesteś w stanie wyobrazić sobie tego jak może być, to nie oczekuj, że kiedykolwiek to ujrzysz spoglądając w lustro"
Szacuny
32
Napisanych postów
163
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
2509
luk321
F1.08
Ludziska, znacie taki brand jak "Elephant Pharma"? To chyba zagraniczne, bo nie spotkałem się z tym w PL... ktoś się z tym zetknął?
Szukam czegoś na szybko i też sie zastanawiam nad tym labem Elephant Pharma lub nad gorillaz.Wziąłem ostatnio testa z endogenic z nowego wypustu i się lekko zawiodłem:)
Też niestety się zawiodłem na endogenic dokładnie cypio
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2022-09-20 12:32:45
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6708
Napisanych postów
16519
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
397561
celebi2000
luk321
F1.08
Ludziska, znacie taki brand jak "Elephant Pharma"? To chyba zagraniczne, bo nie spotkałem się z tym w PL... ktoś się z tym zetknął?
Szukam czegoś na szybko i też sie zastanawiam nad tym labem Elephant Pharma lub nad gorillaz.Wziąłem ostatnio testa z endogenic z nowego wypustu i się lekko zawiodłem:)
Szacuny
32
Napisanych postów
163
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
2509
Gorsze wykonanie flakonów , dwa razy miałem sytuacje ,że trochę gumy wlecialo do płynu i był do wywalenia (amp 2ml) w amp 2 ml często było 1,5-1,8ml gdzie wcześniej się to nie zdarzało i odczułem mniejsze stężenie jakby troszkę było ale do tego pewności nie mam
Szacuny
111
Napisanych postów
436
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
225046
lordknaga
celebi2000
luk321
F1.08
mozecie rozwinac co znaczy zawiodlem? dzieki.
Wziąłem 1opakowanie z nowego wypustu test cypka i klops;)ledwo 1,7 we flakonach.W starym wypuśćie równo 2 było.Innych zarzutów nie mam :)Działć działa ,wykonanie pudełko flakoniki spoko;)
Szacuny
2
Napisanych postów
83
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
492
Słoń szału nie robi, podobnie jak środki od Gorillaz czy Rottweiler, a próbował ktoś z neta środków od: Pakaodzwierzaka lub Syberianpharma, ten ostatni lab chwali się 100% stężeniem i certyfikatami ?