To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5470269

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107454 Napisanych postów 380074 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1716720
Były jakieś podrobki ale strasznie nieudolne
I tylko iniekcji

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2022-04-13 04:23:23

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 79 Napisanych postów 877 Wiek 37 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 104887
Jaki clen na dziś dobrze stoi? Mam do wyboru alphaGEN, nexium, malay, dBPharma i Vertex.

Teraz... teraz wasze wargi praktycznie się już stykają...
A potem po prostu jej mówisz, jak bardzo jej nienawidzisz.

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107454 Napisanych postów 380074 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1716720
Mahler
Jaki clen na dziś dobrze stoi? Mam do wyboru alphaGEN, nexium, malay, dBPharma i Vertex.

ostatnie nexium w tych malutkich słoiczkach dziala elegancko aż za mocno trochę kij wie czy nie ma jakies dosypki
kiedyś w ciemno bym napisał DB ale naciąłem sie na samo wapno , ogólnie straszny problem był ostatnio z clenem i tak naprawdę podobno dalej jest cieżko
osobiscie postawił bym na sally masz albo andro które działa bardzo dobrze albo opcja droższa nasza aptekę i masz 100% pewniaka wtedy
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 125 Wiek 46 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3443
Mahler

Obecnie używam nexium ale kupione rok temu , po jednym tabsie musiałem zwolnić sie z pracy bo tak telepalo . Pierwszy kontakt z clenem ,może dlatego .
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2516 Napisanych postów 8350 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 100415
dBPharma, vertex, Nexium powinny działać

Kompleksowe prowadzenie online.

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 79 Napisanych postów 877 Wiek 37 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 104887
Smero30
Mahler

Obecnie używam nexium ale kupione rok temu , po jednym tabsie musiałem zwolnić sie z pracy bo tak telepalo . Pierwszy kontakt z clenem ,może dlatego .

Tzn co? Telepalo cię z pobudzenia czy tak po prostu?

Teraz... teraz wasze wargi praktycznie się już stykają...
A potem po prostu jej mówisz, jak bardzo jej nienawidzisz.

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 35 Napisanych postów 172 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 129853
Pytanie do osób, które brały DHB
Jakie laby oferują bezbolesną wersje tego środka ?
Jak z Estradiolem ? Obniżał u Was ?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 502 Napisanych postów 1886 Wiek 40 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 23353
paletak
Pytanie do osób, które brały DHB
Jakie laby oferują bezbolesną wersje tego środka ?
Jak z Estradiolem ? Obniżał u Was ?
panax,melia(nie wiem czy dobrze napisalem)
...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 583 Wiek 55 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 26865
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 583 Wiek 55 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 26865
Mahler
Smero30
Mahler

Tzn co? Telepalo cię z pobudzenia czy tak po prostu?

Nexium brałem w zeszłym roku, wcześniej miałem clen z Balkana i nawet on tak nie czesał. Telepka to nic, mimo że nie brałem po 17 ciężko było zasnąć. JAkieś pobudzenie, serce się telepało. Odstawiłem po tygodniu, nie dla mnie, za mocne.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

collarose
Polecane artykuły